TOP 5 videoklipů týdne: Ed Sheeran zpívá o opilosti láskou, Perutě se ocitly v hororu a frontman O5 a Radeček skončil opět v rakvi

Vydáno 29.12.2020 | autor: Andrea Štipčáková

Poslední přehled nejlepších videoklipů týdne letošního roku otevírá s písní Svítání kapela Perutě, která tentokrát vsadila na hororový vizuál. Z tuzemských hudebníků dárek v podobě klipu fanouškům nadělili pod stromeček také kapela O5 a Radeček, jejíž frontman musel vlézt kvůli natáčení opět do rakve, a rapper Idea. Ze zahraničí se pak po roce a půl hlásí s novinkou Ed Sheeran a Katy Perry do videa obsadila svou dvojnici.

TOP 5 videoklipů týdne: Ed Sheeran zpívá o opilosti láskou, Perutě se ocitly v hororu a frontman O5 a Radeček skončil opět v rakvi TOP 5 videoklipů týdne: Ed Sheeran zpívá o opilosti láskou, Perutě se ocitly v hororu a frontman O5 a Radeček skončil opět v rakvi


Dospělejší Perutě představily hororový klip

Kapela Perutě přichází po delší odmlce s novým singlem, kterému dala název Svítání. Ve vizuálu písně si hlavní roli střihl frontman Milan Peroutka. „Tentokrát se do kamery usmívám o něco míň a o něco víc mi v něm teče krev,“ uvedl zpěvák, který si dle svých slov splnil hororový sen. Video je inspirované filmem The Shining a natáčelo se v pražském hotelu Pytloun. Na režisérskou židli usedla Tereza Hirsch.

Ed Sheeran zpívá o opilosti láskou a čekání na zázrak

S novou písní přišel během vánočních svátků také Ed Sheeran. Zpěvák svůj poslední sólový singl vydal před více než rokem, čekání na novinku Afterglow se však bezesporu vyplatilo. V písni, kterou doprovází jednoduchý videoklip, se hudebník vrací k čistému písničkářství. Zpívá v něm o opilosti láskou a čekání na zázrak, kterým dle fanoušků myslí čtyřměsíční dceru Lyru.

LIVE: Ed Sheeran v Praze: Každá dívka měla pocit, že zpívá jen pro ni

„Song jsem napsal už před rokem a chtěl jsem se o něj s vámi podělit. Nejde o první singl z dalšího alba, je to jen píseň, kterou miluji a doufám, že budete také,“ dodal k Afterglow Ed Sheeran.

Tomáš Polák skončil v novém klipu opět v rakvi

Frontman O5 a Radeček, Tomáš Polák, skončil v novém videoklipu opět v rakvi. Tentokrát se tak stalo během natáčení vizuálu k songu Čekal jsem od sebe víc, jehož děj předchází právě minulému klipu To až jednou. „Kvůli atmosféře jsme začínali už ve čtyři hodiny ráno. Když jsem takhle brzy lezl do vody, byla mi fakt kosa, nechápu, jak to ti otužilci dělají,“ uvedl Polák, který má s kapelou pro příští rok velké plány. Vyrazí totiž na největší turné ve své pětadvacetileté historii.

Katy Perry unesli mimozemšťané

Nový videoklip vydala také zpěvačka Katy Perry. Ta do vizuálu songu Not The End Of The World obsadila svou dvojnici Zooey Deschanel, za kterou se na začátku své kariéry často vydávala, aby se dostala do drahých klubů. Video podobnosti obou dam využívá, a tak mimozemšťané místo toho, aby před zkázou světa zachránili Perry, unesou do své kosmické lodi Deschanel.

RECENZE: Novinka Smile zpěvačky Katy Perry vám úsměv rozhodně nevykouzlí

Idea spolupracoval na singlu Já tam byl s Pemanem

Idea, zakladatel labelu Ty Nikdy, je v singlu Já tam byl přímočarý. Vydává ho dva roky po dokončení desky Tempo, kterou si však jeho příznivci mohli poslechnout až loni v červnu. Na tracku spolupracoval s producentem a rapperem Pemanem. „Baví mě jeho energie a zápal,“ uvedl Idea.

Text: Andrea Štipčáková, foto: promo interpretů
Témata: Perutě, O5 a Radeček, Idea, Ed Sheeran, Katy Perry

0,00

čtenáři

hlasuj
zavřít