Nový Spark
venku od 2. dubna
Dani Filth z CRADLE OF FILTH si zahraje v hororu

Dani Filth z CRADLE OF FILTH si zahraje v hororu

Už dlouhé roky vyjevuje frontman CRADLE OF FILTH Dani Filth na pódiu svoji temnou stránku. Nyní dostane šanci odhalit svá další temná zákoutí na velkém plátně. Zahraje si postavu Lona Carlsona v novém hororu „Baphomet“.

Zpěvák byl obsazen do hlavní role ve filmu Matthana Harrise, který sleduje rodinu v Kalifornii, na níž se obrátil člen sekty s velkou částkou peněz s přáním odkoupit od rodiny pozemek. Po odmítnutí uvrhne sekta na rodinu ničivou kletbu, pomoc níž se jí snaží vyhnat z jejich panství. Rodina se dozvídá o skutečné původu svých nemovitostí a rozhodne se bránit majetek stůj co stůj.

„Opravdu se mi ten příběh líbil, scénář byl moc dobrý. Vypadalo to opravdu zajímavě, esotericky a očekávání jsou velká,“ uvedl Filth ve videorozhovoru poskytnutém společností Cleopatra Entertainment.

„Baphomet“ by měl mít premiéru letos v červnu v rámci streamovacích služeb, na DVD a Blu-Ray.

Jen před pár dny britsko-česká darkmetalová smečka oznámila, že má hotovou novou, už třináctou studiovku. Nahrávka ponese název „Existence Is Futile“.

Nový Spark
venku od 2. dubna
Kalendář akcí
19.04. PROTHEUS, KOMUNÁL
20.04. PROTHEUS, KOMUNÁL
22.04. LORDI
23.04. LORDI
25.04. PROTHEUS, KOMUNÁL
26.04. MIDNIGHT, CYCLONE, HIGH COMMAND
26.04. PROTHEUS, KOMUNÁL
27.04. PROTHEUS, KOMUNÁL
28.04. GLENN HUGHES
30.04. PROTHEUS, KOMUNÁL
A co FAKKER!?
logo
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Souhlasím Další informace