Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka a zpěvačka Lucia Jagerčíková Nývltová právě končí šestinedělí. Na začátku ledna přivítali se svým manželem Jakubem na svět prvorozeného syna Daniela. Minulý týden však rodinu zasáhla velmi smutná zpráva, hereččin švagr Ondřej (†36) zemřel na rakovinu a následky covidu-19.

„Nejkrásnější chvíle života v jednu chvíli prostřídaly ty nejsmutnější. Nechceme z toho v žádném případě dělat covid senzaci. Ondra bojoval s rakovinou dva roky, takže to nebyl zdravý člověk,” sdělila Super.cz hvězda Divadla Broadway známá z muzikálů Angelika a Kleopatra a vzápětí dodala:

„Ale... ano, bohužel tento bojovník dostal covid a ... Takže pokud pořád někdo zlehčuje situaci, ať si položí otázku. Kdyby šlo předejít rakovině, ALS a podobným zákeřným nemocem u vašeho nejbližšího člověka třeba tím, že se naočkujete nebo si vezmete roušku, udělali byste to? Pokud ano, proč to neuděláte teď?” apeluje půvabná Lucia, která se aktuálně především věnuje svému chlapečkovi.

„Když jsem teď objevila tu nekonečnou lásku k našemu dítěti, dala bych vše za to, abych ho dokázala ochránit celý jeho život. Vše,” dozvěděli jsme se od zpěvačky, která se se švagrem nemohla rozloučit. „Danielek svého strýce nestihl poznat. Návštěvy nebyly možné a taky jsme dodržovali šestinedělí. Přeji všem zdraví a dávejte na sebe pozor, a hlavně na ty slabší a starší,” dodala závěrem novopečená maminka.

Reklama

Další články

Načítám