Hlavní obsah

Nová alba: Evanescence, Neil Young či Smith/Kotzen

Právo, Jaroslav Špulák

Výrazná jména se vrátila či spojila. Novinky vydali Evanescence či Carrie Underwoodová, Neil Young připomněl starší nahrávku a zruční kytaristé Adrian Smith a Richie Kotzen se prostě dali dohromady a nahráli album. S řeckými písněmi se hlásí i Martha a Tena Elefteriadu.

Foto: Novinky

Nová alba

Článek

Evanescence: The Bitter Truth

Loni v lednu začala americká rocková kapela Evanescence nahrávat své páté studiové album. Původně chtěla pozvat více producentů, ale pandemická situace to zkomplikovala, a tak se jediným producentem stal Nick Raskulinecz. Kolekce je hudebně pestrá, příjemná.

Foto: BMG

Nové album

Neil Young: Young Shakespeare

Young Shakespeare je živé album a koncertní film americko-kanadského folkrockového hudebníka Neila Younga. Natočené bylo roku 1971 na koncertu Live at Massey Hall 1971 během Journey Through the Past Solo Tour.

Foto: Reprise

Nové album

Smith/Kotzen: Smith/Kotzen

Na scéně se zrodila nová zajímavá dvojice. Tvoří ji Adrian Smith, kytarista britské skupiny Iron Maiden, a americký kytarista Richie Kotzen, jenž mimo jiné hrával v kapelách Poison a Mr. Big. Rockové album nabízí devět písniček.

Foto: BMG

Nové album

Martha a Tena Elefteriadu: Všechny barvy moře

Zpívající sestry Martha a Tena Elefteriadu zařadily na album řecké písně, které je chytly za srdce a jsou si jisté, že domácí publikum osloví. Kromě duetů nahrály každá několik skladeb samostatně. Tena nazpívala několik písní ve stylu rebetiko, Martinou doménou jsou novodobější, téměř šansonové písně.

Foto: Warner Music

Nové album

Carrie Underwood: My Savior

Na svém osmém studiovém albu se americká zpěvačka Carrie Underwoodová poprvé dostala do světa gospelu. Chtěla ho původně nahrát tradičně, ale nakonec přidala do zvuku mnohé moderní prvky, neboť tradicionalistická nahrávka prý zněla monotónně.

Foto: Capitol

Nové album

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám