Festival Masters of Rock letos nebude, headlinery v roce 2022 zůstávají Judas Priest

Vydáno 08.04.2021 | autor: Andrea Štipčáková

Masters of Rock je dalším z velkých festivalů, jehož letošní ročník byli organizátoři nuceni zrušit. Učinili tak nejen kvůli neutichající situaci kolem koronaviru, ale také vzhledem k přesunutí turné Judas Priest, headlinerů akce, na příští rok. Zakoupené vstupenky zůstávají v platnosti.

Festival Masters of Rock letos nebude, headlinery v roce 2022 zůstávají Judas Priest Festival Masters of Rock letos nebude, headlinery v roce 2022 zůstávají Judas Priest

"Vůbec se nám do toho nechce, protože jsme z toho velice smutní, ale cítíme povinnost informovat vás včas o dalším přesunu letního festivalu Masters of Rock 2021, který se měl uskutečnit ve dnech 8. – 11. července 2021 v areálu likérky R. Jelínek ve Vizovicích. Důvod je jasný a zřejmý – nepřítel lidu, státu, kultury, hudby a všeho, co máme rádi, neústupný covid-19," uvedli organizátoři.

Finále Masters Of Rock měli pod taktovkou Primal Fear, Children of Bodom nebo Steel Panther

Hlavním impulsem k přesunutí akce bylo přesunutí turné Judas Priest na příští rok. Koncert byl součástí oslav 50. výročí kapely. „Bohužel kvůli probíhajícím problémům s vakcínami proti covid-19 v Evropě jsme byli upozorněni, že naše koncerty, plánované v roce 2021 nebudou moci probíhat podle plánu. Všechna data tak byla přesunuta na rok 2022," vzkázali Judas Priest svým fanouškům.

Vstupenky na letošní ročník Masters of Rock zůstávají v platnosti i na nový termín. Organizátoři v současnosti pracují na potvrzení účinkujících a doufají, že se s fanoušky příští rok konečně uvidí.

redakce, TZ, foto: Radim Hromádko
Témata: Masters of Rock, Vizovice, Judas Priest, koronavir

zavřít