Nový Spark
venku od 2. dubna
Z Ace Frehleyho (ex-KISS) je sedmdesátník. „Cítím se na 25,“ říká

Z Ace Frehleyho (ex-KISS) je sedmdesátník. „Cítím se na 25,“ říká

Zakládající kytarista KISS Ace Frehley oslavil 27. dubna 70. narozeniny. V rozhovoru pro SiriusXM se podělil o své čerstvé pocity sedmdesátníka a lehce poodkryl vztahy s bývalými spoluhráči.

V našem Sparkshopu pořídíte spoustu merche KISS

„Stále mám ty samé bolesti a bolístky, které mě trápí už nějaký čas,“ prozradil muzikant se smíchem. „Mentálně se ale stále cítím na 25, takže v tomto pociťuju určitý kontrast. Snažím se cvičit a sledovat, co jím. Od posledního momentu, kdy jsem stál na pódiu, jsem shodil 25 liber (asi 11 kg, pozn. redakce). Takže jsem připraven se znovu vrhnout do víru rock’n’rollu. Doufejme, že letos na podzim už to půjde.“

Sedmdesátiny jsou velkým životním milníkem, které neunikly pozornosti ani jeho bývalých spoluhráčů. Tedy některých. „Telefonoval mi bývalý bubeník Peter Criss. Byl milý, popřál mi moc hezky – on i jeho žena Gigi. Paul Stanley ani Gene Simmons se neozvali. A myslím, že ani neozvou. Ale to je v pořádku. Možná pošlou textovku. Stále jsme v dobrém vztahu, jsme si jen o něco vzdálenější než já a Peter, to je všechno. S Peterem jsme v sedmdesátých letech bývali pořádní pařani. Gene trávil čas se svojí ženou, Paul vždycky někam zmizel a my s Peterem jsme prostě řádili,“ svěřil se Ace.

Frehleyho posledním studiovým počinem je loňská nahrávka „Origins Vol. 2“, kolekce předělávek, které bývalého kytaristu KISS v životě inspirovaly.

Nový Spark
venku od 2. dubna
Kalendář akcí
19.04. PROTHEUS, KOMUNÁL
20.04. PROTHEUS, KOMUNÁL
22.04. LORDI
23.04. LORDI
25.04. PROTHEUS, KOMUNÁL
26.04. MIDNIGHT, CYCLONE, HIGH COMMAND
26.04. PROTHEUS, KOMUNÁL
27.04. PROTHEUS, KOMUNÁL
28.04. GLENN HUGHES
30.04. PROTHEUS, KOMUNÁL
A co FAKKER!?
logo
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Souhlasím Další informace