Mike Shinoda živě produkoval píseň české zpěvačky Lenny

Vydáno 27.04.2021 | autor: redakce

Mike Shinoda jako producent písně Lenny? Nic není nemožné. Česká zpěvačka spolupráci oznámila v úterý odpoledne na svých facebookových stránkách. Člen Linkin Park na songu pracoval během živého livestreamu, který poslouchaly stovky fanoušků z celého světa.

Mike Shinoda živě produkoval píseň české zpěvačky Lenny Mike Shinoda živě produkoval píseň české zpěvačky Lenny

Mike Shinoda se s Lenny setkal v březnu roku 2019 na svém pražském koncertě. Zpěvačka mu tenkrát předskakovala, a dokonce si s muzikantem zazpívala song Make It Up As I Go. Svým vystoupením navíc zpěváka natolik uchvátila, že si část jejího půlhodinového koncertu natáčel a v zákulisí si pokyvoval hlavou do rytmu.

LIVE: Mike Shinoda v Praze prošel terapií. Zazpíval i duet s Lenny

Začátkem letošního roku se Shinoda rozhodl na streamovacím kanále Twitch živě produkovat muziku fanoušků i hudebníků, kteří vystupovali na jeho předloňské šňůře. Lenny mu za tímto účelem zaslala píseň Lithium, kterou doposud nevydala.

Píseň Češka napsala v roce 2017, částečně ji pak zprodukoval fiedlerski. Dokončit ji ale nestihli. „Nemůžu se dočkat, jakým směrem se song vydá,“ nechala se Lenny slyšet před samotným streamem, v němž o ní Shinoda promluvil jako o skvělé zpěvačce.

V živém streamu, který trval přes dvě hodiny, si hudebník pohrál s muzikou i vokály a píseň tak dostala zcela jiný kabát. "Wow, zní to výjimečně. Dalo to songu úplně jiný rozměr, líbí se mi to," okomentovala jeho počítání Lenny, k jejíž skladbě se Shinoda znovu vrátí ještě v pátek. Záznam z úterní produkce naleznete zde.

red, foto: FB Lenny
Témata: Mike Shinoda, Linkin Park, Lenny

zavřít