Hlavní obsah

Festival Krásný ztráty bude. Pražský výběr oslaví nové album Michala Prokopa

Festival Krásný ztráty live se bude konat 13. až 14. srpna ve Všeticích, kde zpěvák Michal Prokop slaví také pětasedmdesátiny, oznámili v pondělí pořadatelé.

Foto: Warner Music

Michal Pavlíček

Článek

Na festivalu Prokop pokřtí své nové album Mohlo by to bejt nebe..., které vyjde 28. května u Supraphonu. Do Všetic zavítá mimo jiné i legendární kapela Pražský výběr jako první z potvrzených hostů. Jejich kytarista Michal Pavlíček mimo jiné nahrál svůj part do jedné z písní nového alba.

Menší festival ve středočeských Všeticích má téměř rodinnou atmosféru. Ubytování je možné od standardního kempu až po apartmá a první sadu vstupenek lze od 6. května zakoupit v sítích Ticketportal a GoOut.

Foto: archiv umělce

Michal Prokop

„Festival na statku Všetice je sám o sobě založen na unikátním komorním a přátelském prostředí. I s ohledem na to, že stále není jasné, jaká bude maximální možná kapacita na kulturních akcích ze strany vládních restrikcí, do prodeje dáváme zatím jen 200 vstupenek. Dalšími diváky v tuto chvíli budou také ti, kteří si zakoupili vstupenky na Prokopův tradiční vánoční koncert. Ten je s konečnou platností zrušen. Pokud nebudou o výměnu vstupenek za Krásný ztráty Live Všetice, kde Michal pokřtí nové album, stát, jsme připraveni toto vstupné refundovat. Stejnou garanci budou mít i ti, kteří si zakoupí vstupenky do Všetic,“ sdělil producent David Gaydečka.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám