Jubilejní ročník krumlovského festivalu ozdobí hudební hvězdy

  12:37
Mezinárodní hudební festival rozezní Český Krumlov od 30. července do 18. září hudbou různých žánrů. Jubilejní 30. ročník festivalu nabídne hvězdy nejen klasické hudby. Do Krumlova se chystá Plácido Domingo, Adam Plachetka, španělská houslistka Leticia Moreno nebo americký jazzový bubeník Billy Cobham.

30. ročník Mezinárodního hudebního festivalu Český Krumlov se uskuteční 16. července až 07. srpna 2021 | foto: Ticketportal

Vstupenky na festival kupujte ZDE

Novinkou letošního roku je podle webových stránek festivalu Festivalová zóna, která se nachází v Pivovarské zahradě. Ta se od 31. července podle pořadatelů promění v tepající festivalové centrum ideální pro rodinná i přátelská setkávání. 

Darujte poukázku na krumlovský festival, jubilejní ročník ozdobí hudební hvězdy

Festivalová zóna od úterý do neděle nabídne také několik barů a stánku s občerstvením.

Krumlovský festival zahájí 31. července česká premiéra díla Wild Symphony od spisovatele a skladatele Dana Browna, který během symfonie bude předčítat ze stejnojmenné knihy.

Dan Brown nám bude „mluvit“ do hudby, říká ředitel jihočeské filharmonie

Festival letos nabídne včetně Festivalové zóny 16 koncertů, připomene výročí významných skladatelů Wolfganga Amadea Mozarta, Antonína Dvořáka a Antonia Vivaldiho či 30 let Visegrádské dohody. Festivalovým divákům také představíme hned několik tuzemských i zahraničních mladých talentů.

Autor:

Vstupenky nabízíme ve spolupráci s Ticketportal.cz