Hlavní obsah
Článek

Dnes je to přesně 10 let, co zemřela zpěvačka Amy Winehouse (†27). Její matka Janis Winehouse-Collins se u této příležitosti rozhodla vydat nový dokument Reclaiming Amy. V pořadu Lorraine pak prozradila, co dceři řekla těsně před smrtí.

„Pamatuji si na to přesně. Řekla jsem jí, že ji miluji a ona odpověděla, že mě taky miluje. Tohle mi ale říkávala pořád. Byla vůči mně velmi ochranitelská,“ popsala emotivně.

V pořadu byl přítomen i její manžel a nevlastní otec Amy Richard Collins. I ten zavzpomínal na smutný den před 10 lety. Byl to totiž on, kdo musel sdělit své ženě, že její dcera zemřela.

„Byl to nejhorší den v mém životě. Zavolali mi, že zemřela. Volal její bratranec Martin. Nevěřil jsem mu, předchozí den jsme s ní mluvili. Bohužel ale mluvil vážně. A pak jsem to musel říct Janis. Nejdřív si myslela, že mluvím o své matce, ta zemřela měsíc po Amy, byla nemocná. Řekl jsem 'Ne, tvoje holčička je pryč, zemřela', a ona jenom stála a zírala,“ snažil se marně potlačit slzy.

Janis pochopitelně trvalo, než informaci vstřebala. Manželé doplnili, že se Amy snažila spousta lidí pomoci s její závislostí, ale vždy si dělala, co chtěla.

Amy dlouhodobě bojovala se závislostí na drogách, zemřela však na otravu alkoholem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám