Nový Spark
venku od 2. dubna
FOTOGALERIE: Ohlédnutí za prvním ročníkem Rock Castle (den II.)

FOTOGALERIE: Ohlédnutí za prvním ročníkem Rock Castle (den II.)

Prosluněný zámecký areál Rock Castle se i druhý den těšil z tvrdých metalových tónů. Příjemně překvapili švýcarští AD INFINITUM s čarokrásnou Melissou Bonny a rovněž domácí CITRON, který se třemi kytarami zněl nebývale ostře.

Nový bubeník Zdeněk Pradlovský odvádí skvělou práci a kapela překonala úmrtí jejího klíčového člena. Finští divousové WALTARI předvedli parádní eklektickou show, z frontmana Kärtsyho Hatakky sálá ohromná hravost a energie. Krajané THE 69 EYES pak zahalili Moravský Krumlov do opojně temné atmosféry, leč drtivá většina přítomných už toužebně vyhlížela headlinera celého festivalu, SABATON.

Švédové předvedli, proč jsou jedna z nejvyhledávanějších koncertních kapel současnosti. Neochuzená show z posledního turné k albu „The Great War“ byla plná plamenů, precizního zvuku a přátelského škádlení. Chlapi nad svým koncertním projevem přemýšlí do detailu a vše pečlivě promýšlí, aby pak výsledný efekt vyzněl nenuceně a přirozeně. Evergreen „Swedish Pagans“ si pak před spaním broukal nejeden návštěvník.

Nový Spark
venku od 2. dubna
Kalendář akcí
25.04. PROTHEUS, KOMUNÁL
26.04. MIDNIGHT, CYCLONE, HIGH COMMAND
26.04. PROTHEUS, KOMUNÁL
27.04. PROTHEUS, KOMUNÁL
28.04. GLENN HUGHES
30.04. PROTHEUS, KOMUNÁL
01.05. MARDUK, ORIGIN, DOODSWENS
03.05. PROTHEUS, KOMUNÁL
04.05. PROTHEUS, KOMUNÁL
10.05. VENDED
A co FAKKER!?
logo
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Souhlasím Další informace