Hlavní obsah

Nová alba: Jake Bugg, Debbie Gibson, Deafheaven i Jokers

Právo, Jaroslav Špulák

Prázdniny se blíží do svého závěru a hudební trh ještě pořád trochu odpočívá. Zaznamenáníhodná je jistě novinka britského písničkáře Jakea Bugga. Po dlouhé době vydala album americká zpěvačka Debbie Gibson, výraznou stylovou změnu představili na novém počinu Deafheaven a s čerstvým albem přišli i naši Jokers.

Foto: Novinky

Nová alba

Článek

Jake Bugg: Saturday Night, Sunday Morning

Saturday Night, Sunday Morning je pro britského písničkáře Jakea Bugga vzrušující novou kapitolou. Jeho páté studiové album je plné chytlavých kytarových postupů, výrazných basových linek a hymnických refrénů. Staví na introspektivnějších skladbách s bohatými texty a hraje si s celým spektrem emocí.

Foto: Sony Music

Nové album

Debbie Gibson: The Body Remembers

Americká popová zpěvačka Debbie Gibson nechala své příznivce čekat na nové album plných jedenáct let. Skladby pro ně vznikaly v covidové době, zpěvačka v nich nicméně zůstala věrná popovému stylu.

Foto: Stargirl

Nové album

Deafheaven: Infinite Gravite

Páté album americké kapely Deafheaven vychází tři roky po tom předešlém. Představuje poměrně výrazný odklon od předešlých metalových nahrávek, a to více k alternativnímu a indie rocku.

Foto: Sargent House

Nové album

Jokers: Nádobíčko

Pražská formace Jokers vydala třetí album. Svůj styl již řadu let označuje jako fetiš pop. Třináct skladeb na desce přináší příjemné melodické skladby s často vtipnými českými texty.

Foto: archiv kapely

Nové album

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám