Hlavní obsah

Eric Clapton má nový videoklip s Vanem Morrisonem

Eric Clapton a Van Morrison se spojili, aby vydali nový klip a novou verzi Claptonova singlu This Has Gotta Stop.

Eric Clapton: This Has Gotta Stop

 
Článek

V singlu hrají a zpívají Eric Clapton (kytara), Sonny Emory (bicí), Nathan East (baskytara), Sharon Whiteová (zpěv) a Van Morrison (saxofon). Produkce se ujal Simon Climie.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Eric Clapton

Legendární britský kytarista a zpěvák Eric Clapton už loni zrušil koncert v Praze kvůli pandemii. Poté byl stanoven nový termín 5. června 2022, ale Clapton nedávno prohlásil, že nebude hrát na místech, kde se od lidí vyžaduje potvrzení o očkování proti covidu. Uvedl, že to považuje za diskriminaci a že má s očkováním proti covidu hroznou zkušenost.

Foto: Profimedia.cz

Van Morrison

S hity jako Layla, Tears In Heaven, Wonderful Tonight nebo Sunshine of Your Love bývá řazen mezi nejlepší kytaristy všech dob. Stal se dokonce trojnásobným členem Rock'n'rollové síně slávy (jako sólista a jako člen skupin The Yardbirds a Cream).

Van Morrison (vlastním jménem George Ivan Morrison) je britský písničkář a multiinstrumentalista, který se pohybuje na scéně od šedesátých let minulého století. Hraje na kytaru, saxofon, foukací harmoniku i bicí, Vychází hlavně z rhythm and blues a nechá se ovlivňovat také folkovými, jazzovými a country prvky.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám