Právě vysíláme

Bratr Billie Eilish Finneas vydává debutové album. V novém klipu zpívá o bolestivé lásce

16. října 2021 13:10
Bratr Billie Eilish Finneas vydává debutové album. V novém klipu zpívá o bolestivé lásce

Finnease O’Connella znají všichni především jako bratra Billie Eilish. Tuhle nálepku ze sebe částečně strhává svým prvním sólovým albem, které si celé sám produkoval. Uvádí ho singlem Love Is Pain.

Svou debutovou desku vydal Finneas pod názvem Optimist. Kromě deseti zbrusu nových skladeb na něm nabízí posluchačům také již dříve zveřejněné skladby The 90s, A Concert Six Months From Now nebo srdceryvnou baladu What They’ll Say About Us.

Stejně jako kritiky pozitivně hodnocené EP Blood Harmony, i celé album Optimist napsal a produkoval sám Finneas. Spolu s deskou vychází i klip k písni Love Is Pain. „Je to o tom, jak je láska bolestivá. Chtěl jsem napsat píseň o dospělém vztahu. Čím více někoho milujete, tím víc má šanci zlomit vám srdce,“ přibližuje song čtyřiadvacetiletý umělec.

Finneas se proslavil především svou spoluprací s Billie Eilish, pro kterou jako její bratr výhradně píše. Spolu získali také několik ocenění Grammy, naposled za Píseň roku, kterou se stala skladba Everything I Wanted.

Články, které by tě mohly zajímat