Slavná kapela Kelly Family dosáhla sice vrcholu v popularity už v devadesátých letech, její hity ale žijí mezi lidmi dodnes a i po letech mají hudebníci spoustu fanoušků.

Mezi nejvýraznější osobnosti hudebního uskupení patřil benjamínek Angelo. Ten měl podobně jako ostatní členové jeho rodiny už od dětství dlouhé plavé lokny a jako chlapeček vypadal jako skutečný andílek.

Angelo si své dlouhé a zdravé vlasy na rozdíl od některých sourozenců nechal až do dospělosti. Ještě krátce před čtyřicítkou se pyšnil dlouhým světlým culíkem, s postupujícím časem ale bylo vidět, že se jeho objem postupně zmenšuje. 

Zprvu se zdálo, že možná i to mohl být důvod k radikálnímu kroku, ke kterému se nyní odhodlal. Na svůj oficiální instagramový účet pověsil několik snímků, které ho zachycují s hlavou holou jako koleno. Efekt ještě znásobuje jeho velmi světlé obočí. 

Natáčení se synem

Angelo se ke své proměně vyjádřil velice stručně. „Žádný risk, žádná zábava,“ okomentoval jednu z fotografií. Nakonec ale přiznal, že jde jen o velmi rafinovanou masku. Zpěvák se totiž objevil ve videoklipu svého syna Gabriela (20), a postava, kterou hrál, měla být plešatá. 

„Můj otec je pro každou legraci, takže jsem ho nemusel dlouho přemlouval, aby zkusil pleš. Jen chtěl masku, nechtěl si oholit vlasy jako jsem to v minulém videu udělal já,“ prozradil Gabriel deníku Bild. Podle Gabriela už Angelo krátké vlasy v minulosti zkoušel, ale prostě mu to nesluší. 

Vedle Angela se v klipu objevil ještě Jimmy (50), Joey (48) a Gabrielova sestra Helen Kellyová (18), která si hlavu nedávno oholila také. Proměna Angela prý trvala všeho všudy hodinu, bylo ale těžké najít masku, která by seděla na jeho velkou hlavu. 

Holá hlava a chlupy na hrudi

„Měl jsem v tom videu hrát pochybného šéfa nahrávací společnosti a díky pomoci úžasné vizážistky Yvonne a jejího skvělého umění byly všechny moje vlasy rychle schované, a spousta nových chlupů se objevila na mé hrudi. Bylo to velmi zábavné,“ popsal Angelo, jehož postava ukázala v rozhalence i pořádně chlupatý hrudník. 

„Byla u toho spousta Kellyových a všichni se skvěle bavili. Připadalo nám spíš, že jen tak blbneme, než že natáčíme,“ pochvaloval si hrdý táta. 

VIDEO: Kelly Family reagují na song od Tří sester o Angelovi

Fotogalerie
68 fotografií