Právě vysíláme

Kim Kardashian podepsala rozvodové papíry. „Potřebuju, aby ses ke mně vrátila,“ prosil ji na koncertě Kanye West

14. prosince 2021 12:10
Kim Kardashian podepsala rozvodové papíry. „Potřebuju, aby ses ke mně vrátila,“ prosil ji na koncertě Kanye West

Konec manželství Kim Kardashian a Kanyeho Westa je na spadnutí. Zatímco televizní hvězda už podepsala rozvodové papíry a poslala je k soudu, zpěvák se pokouší získat svou partnerku zpět. Během čtvrtečního koncertu jí vyznal lásku.

Kanye West chce své manželství s Kim Kardashian zachránit za každou cenu. Během čtvrtečního koncertu v Los Angeles, kterého se účastnila, jí u písně Runaway vzkázal, že ji chce zpět. „Potřebuji, aby ses ke mně vrátila. Konkrétně ty, Kimberly,“ řekl a zaskočil tak nejednoho fanouška.

Kardashian měla žádost o rozvod podat letos v únoru. Jak prozradila ve svém pořadu, rozhodla se tak kvůli Westově odloučení od rodiny. Zatímco Kim žije s dětmi v Los Angeles, rapper tráví spoustu času na ranči ve Wyomingu a televizní hvězdě chyběly jejich společné chvíle. Zpěváka pak měly trápit i psychické problémy.

Podle nejnovějších zpráv TMZ měla Kardashian rozvodové papíry již vyplnit a odeslat je k soudu. Chce být co nejdřív oficiálně znovu svobodná. Majetkové poměry a péči o děti by se zpěvákem měla řešit stejně jako Angelina JolieBradem Pittem až posléze.

Zatímco West se snaží manželství zachránit, Kardashian se zřejmě přes ztroskotaný vztah už přenesla. Nepřímo potvrdila, že nyní tvoří pár s Petem Davidsonem. V Palm Springs fotografové dvojici zachytili, jak se drží za ruce. Už dříve pak byla viděna na komikově oslavě narozenin.

Články, které by tě mohly zajímat