Hlavní obsah

Nová alba: MØ, Eels, Škaredá holka a Steve Vai

Nová nálož albových aktualit přináší především zajímavý počin dánské zpěvačky, která si říká MØ. Kolekce je velmi emotivní, osobní, příjemná na poslech. Čerstvé desky nachystali i kapela Eels, kytarový virtuos Steve Vai a brněnská formace Škaredá holka, která je na scéně již mnoho let.

Foto: Novinky

Nová alba

Článek

MØ: Motordrome

MØ je dánská zpěvačka Karen Marie Aagaard Ørsted Andersenová, která vydává své třetí album. Desetiskladbový počin je působivou sbírkou písní, které kombinují plnohodnotný pop s temnějším výstředním punkem a upřímnými a konfrontačními texty. Název alba pochází z rozhovoru, který MØ vedla se svou matkou o svých bojích s úzkostí.

Foto: Sony Music

Nové album

Eels: Extreme Witchcraft

Americká indierocková formace Eels přichází se svým již čtrnáctým studiovým albem. Spolupracovala na něm s producentem Johnem Parishem, jehož frontman Mark Oliver Everett označil za nejslušnějšího člověka, kterého zná. Když se prý ale dostane do studia, stane se z něho šílený vědec. Rocková deska v sobě má i dávku nadhledu.

Foto: PIAS

Nové album

Škaredá holka: Bohyně

Počátky brněnské kapely Škaredá holka sahají do osmdesátých let, v následující desetiletce pak na sebe upozornila výrazněji. Kolekce přináší skladby, v nichž je cítit bluesový základ a mají syrový rockový ráz.

Foto: Smile Music

Nové album

Steve Vai: Inviolate

Inviolate je další album amerického kytarového mága Stevea Vaie. V devíti skladbách je na něm upřímná a promyšlená instrumentální hudba. Vai k nim říká, že je zachytil emočně tak, aby je mohl klidně a bez křeče prezentovat na koncertních pódiích.

Foto: Mascot Label Group

Nové album

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám