Zatímco na Ukrajině, odkud známý hollywoodský svalovec Sylvester Stallone (75) pochází (přestože on sám se narodil už v New Yorku a část jeho rodiny je z Itálie, druhá polovina jeho rozvětvené famílie má své kořeny v ukrajinské Oděse), zuří válka, filmový Rambo a Rocky má docela jiné „problémy“ - možná trochu banální v porovnání s tím, co se děje v Evropě.

Dal se na nemovitosti! Poté, co prodal své sídlo v Beverly Hills zpěvačce Adele (33) za 58 milionů dolarů (což dělá neuvěřitelnou 1 miliardu a 312 milionů korun), koupil si s manželkou dům v Miami za 35 milionů dolarů (792 milionů korun) a nyní oficiálně žije na Floridě.

K tomu si ale Stallone s manželkou Jennifer Flavinovou (53), bývalou modelkou, pořídili ještě nemovitost v blízkosti Los Angeles - v uzavřené komunitě v Hidden Hills (v překladu to znamená skryté či schované kopce), kde se to celebritami jenom hemží. Tohle malebné místo je domovem sester Kardashianových (každá zde má své vlastní panství), zpěváka Justina Biebera (28) a Drakea (35), zpěvačky Britney Spearsové (40) či herce Willa Smithe (53). Za toto msíto zaplatil 18,2 milionu dolarů (412 milionů korun).

Když to všechno propočítáme, pořád je hvězda akčních filmů Postradatelní v plusu. I poté, co nakoupil dvě dechberoucí sídla, mu 4,8 milionů (108,5 milionů korun) z prodeje vily Adele zbyly.

VIDEO: Charismatický herec Pavel Rímský: Dabovat Sylvestra Stallone je radost! 

Video
Video se připravuje ...

Charismatický herec Pavel Rímský: Dabovat Sylvestra Stallone je radost! Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Stalloneho nové sídlo o rozloze 10 460 čtverečních stop stojí na pozemku o rozloze 2,6 akrů. Je zde také kromě hlavního domu s bazénem i menší domek pro hosty a stáj pro koně. Vila má 4 ložnice a 6 ​​koupelen. Kromě toho je zde také prostorná kuchyně s žulovými pulty, farmářským dřezem a profesionálními spotřebiči, knihovna, jídelna s kazetovými stropy, domácí kino, vlastní posilovna, vinný sklep s degustační místností a v patře pracovna. Přepychové hlavní apartmá má dvě šatny, soukromý balkon, koupelnu jak s vanou, tak i s parní sprchou, a dokonce i mokrý bar.

Kromě toho zde naleznete i zimní zahradu s kamennými podlahami a stěnami ze skla a na nádherně upravených soukromých pozemcích se samozřejmě nachází obligátní bazén s vířivkou, venkovní lodžie s trámovými stropy, která je jakousi venkovní kuchyní s krbem, grilem a ledničkou. Do garáže se vejdou až 4 auta. Podle zahraničních realitních kancelářích jde zkrátka o „jedinečnou nemovitost, která spojuje vytříbené řemeslné zpracování a nadčasový design, a nabízí to nejlepší z půvabu Nové Anglie s kalifornskou uvolněnou neformálností“. Posuďte každopádně v naší galerii sami, zda tomu tak opravdu je...

Fotogalerie
75 fotografií