Lucie Bílá, vlastním jménem Hana Zaňáková, je úžasná zpěvačka, která se do srdcí svých fanoušků zapsala mnoha a mnoha hitovkami, jmenujme například Láska je láska, Trouba, eSeMeS a mnoho dalších.

Na její narozeninovou oslavu přišla celá řada gratulantů. Mezi prvními se pochopitelně objevil syn Lucie Bílé Filip Kratochvíl. Gratulovat přišel i Luciin bývalý partner Petr Makovička a je tak jasné, že spolu i po rozchodu, od kterého už uteklo poměrně dost času, dobře vychází, což je skvělé, ale nevidí se to příliš často.

Gratulovat přišla i celá řada osobností české hudební scény – Gábina Osvaldová, zpěvák Viktor Dyk, Pavel Vítek a Janis Sidovský nebo Michal Horáček.

Ovšem i těch, co mají spíše blíže k herecké branži, dorazilo mnoho. Mezi prvními se objevila herečka Kristýna Janáčková, Martin Písařík, Bára Munzarová a velkolepou akci si nenechal ujít ani Josef Maršálek, který opět usedl v porotě oblíbeného pořadu Peče celá země.

Samozřejmě nemohl chybět Radek Filipi, protože narozeninová oslava bez muže, kterému patří srdce oblíbené zpěvačky, by to nebylo ono.

Video: Lucie Bílá

Video
Video se připravuje ...

Lucie Bílá Videohub

Bára Munzarová
Autor: Blesk:Martin HyklCzech News Center