Právě vysíláme

Na Hudební ceny Evropy 2 dorazí Kraus, Genzer, Suchánek, Chinaski, zahraniční překvapení a moderátorská parta rádia

16. února 2022 11:44
Na Hudební ceny Evropy 2 dorazí Kraus, Genzer, Suchánek, Chinaski, zahraniční překvapení a moderátorská parta rádia

Již příští týden proběhne slavnostní vyhlášení 10. ročníku prestižních Hudebních cen Evropy 2. Posluchači se mohou těšit na hvězdné hosty jako Jana Krause, Richarda Genzera, Michala Suchánka, Chinaski nebo Jiřího Welsche.

Chybět nebudou ani populární moderátoři v čele s Leošem Marešem, Patrikem Hezuckým, Pavlem Cejnarem, Zorkou Hejdovou, 3v1 a Brzdou Evropy 2. Moderování se poprvé ujme dvojice Petr Říbal a Ondra Urban, která slibuje velmi nekonvenční zážitek.

Výsledky výročních Hudebních cen Evropy 2 za rok 2021 budou vyhlášeny v úterý 22. února 2022 mezi 15:00 a 18:00 hodinou živě ve vysílání rádia. Na slavnostní předání dorazí řada známých herců, sportovců či hudebníků. Svoji účast již potvrdili herci a baviči Jan Kraus, Richard Genzer, Michal Suchánek, kapela Chinaski a legenda basketbalu Jiří Welsch.

Dorazí také oblíbení moderátoři Evropy 2 v čele s Leošem Marešem, Patrikem Hezuckým a Zorkou Hejdovou. Od mateřských povinností si na chvíli do rádia odskočí vtipná trojka nerozlučných kamarádek 3v1 Martina Pártlová, Nikol Leitgeb a Veronika Arichteva. Tuto výjimečnou akci si samozřejmě nemůže nechat ujít ani trojice známých stand-up komiků Petr „Nasty“ Cerha, Vojta „Vojtaano“ Záveský a Arnošt „Arny“ Frauenberg, posluchači je znají spíše pod názvem pořadu Brzda Evropy 2 aneb Jakoby show. Předat jednu cenu přiletí zahraniční hvězda, kterou posluchači velmi dobře znají z vysílání Evropy 2. Jméno však rádio předem nechce prozradit. Toto je jenom malá ochutnávka hvězdných hostů, kteří se chystají dorazit na vyhlášení. Vítěze v jednotlivých kategoriích vybrali hudební fanoušci a posluchači na webu rádia.

Předávání proběhne již tradičně v prostorách rádia v rámci speciálního vysílání. Letošní novinkou je nová moderátorská dvojice Petr Říbal a Ondra Urban. Ti se smíchem slibují: „Na jubilejní desáté předávání se moc těšíme. Přípravu nepodceňujeme, takže jsme se spojili s těmi nejlepšími, s producenty Brit Award a Super Bowl Halftime Show. Díky tomu máme skvělý videomapping, skvělou laserovou show, stage i kostýmy. Těšíme se, až tohle všechno uslyšíte.“ Jak to dopadne, se dozvíme již příští týden v úterý od 15:00 hodin na Evropě 2.

Evropa 2 bude celé vyhlášení hudebních rádiových cen vysílat živě. Live streamem ze studia bude provázet na facebooku Katka Říhová, na webu poběží rozhovory Boba Švarce nejen s vítězi. Zákulisí bude možné rovněž sledovat na instagramu a nově také na TikToku Evropy 2.

 

Stránky výročních Hudebních cen Evropy 2 za rok 2021 najdete zde

Články, které by tě mohly zajímat