Paul Arthurs, známý také jako Bonehead, oznámil svou diagnózu na sociální síti Twitter. „Jen jsem vám všem chtěl říct, že si na chvíli dám pauzu od hraní. Diagnostikovali mi rakovinu mandlí, ale naštěstí je to léčitelné a brzy zahájím léčbu,“ prozradil fanouškům.

„Budu vás průběžně informovat, jak to jde. Moc mě mrzí, že přijdu o koncerty s Liamem a zbytkem kapely. Mějte to nejlepší léto a užijte si koncerty, jestli půjdete. Uvidíme se brzy,“ vzkázal. 

Jeden ze zakládajících členů kapely Oasis se se zbytkem skupiny oficiálně rozloučil v roce 1999, pravidelně ale nadále spolupracoval s frontmanem Liamem Gallagherem (49). Za dalších 10 let se kapela rozpadla.

S Gallagherem hrál Arthurs například v jeho kapele Beady Eye, poté, co jejich kytarista v roce 2010 utrpěl vážné zranění hlavy. S letitým kolegou spolupracoval i na jeho sólových albech a doprovázel ho na několika turné. 

„Posílám spoustu lásky jedinečnému Boneheadovi a jeho rodině, přeji brzké uzdravení, myslíme na tebe,“ vzkázal kytaristovi Gallagher. „Brzy se uzdrav, Bone,“ přál mu další bývalý člen Oasis zpěvák Andy Bell (58). 

VIDEO: Desatero snížení rizika vzniku rakoviny

Video
Video se připravuje ...

Desatero pro snížení rizika vzniku rakoviny Videohub

Fotogalerie
29 fotografií