Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Survivor 2024 - aktuálně

Lucie Bílá dostala nabídku do Výměny manželek. Takhle ostře zpěvačka zareagovala

Zpěvačka Lucie Bílá.
Zdroj: se souhlasem TV Prima
+ Další 3 fotografie
výměna manželek

V aktuální Výměně manželek jsou sice Michaela a Roman Tomešovi, tvůrci show ale měli mnohem vyšší ambice. Do náhradní rodiny chtěli poslat mnohonásobnou Slavici a naši nejslavnější zpěvačku Lucii Bílou. Ta to přiznala v Show Jana Krause na TV Prima, kde byla pozvaná s Janem Bendigem, který na rozdíl od ní nabídku do Výměny neodmítl. Proč Bílá nabídku odmítla? 

Je Lucie Bílá opravdu stále sluníčková a usměvavá, nebo jsou situace, kdy i ona vypění? To je otázka, která zajímá nejednoho jejího fanouška. A stačilo málo a znali bychom odpověď. Oblíbená zpěvačka totiž dostala nabídku jít do Výměny manželek. Zatímco její partner Radek Filipi by zůstal v její otvovické vile, ona by musela do náhradní rodiny. To Bílá přiznala v Show Jana Krause.

"Taky jsme s Ráďou dostali nabídku. Já měla jít na Moravu a nějaká nanda měla jít k nám do Otvovic," přiznala Bílá v pořadu a její odpověď byla stručná a pro všechny zúčastněné velmi jasná. "Ani náhodou," zněla reakce Lucie Bílé na neodolatelnou nabídku z Novy.

Kraus byl dotčený

Zatímco na Bílé bylo vidět, že je dotčená, že vůbec někoho napadlo, že by na něco podobného mohla kývnout, Kraus byl dotčený, že na něj si nikdo nevzpomněl. "Měli bychom se ozvat, že nastal čas, abychom tam šli. Proto se takto vyptávám těch, co tam šli," zavtipkoval Kraus s tím, že by rád rozhodoval o tom, za koho bude jeho žena vyměněná.

Tak se necháme překvapit, zda Krausovi nabídka někdy přijde a bude mít kuráž nechat nahlédnout do svého soukromí. Už teď ale víme, že Lucie Bílá rozhodně nestojí o to, aby v její vile úřadovala její žena. To je z její reakce více než zřejmé.

Celý díl Show Jana Krause uvidíte ve středu 4. května ve 21.35 na Primě.

Bartošová brala úspěchy jako samozřejmost, svou slávu ale neustála, tvrdí její první manažer. Showbyznys ji semlel

Související články

Další články

Nejnovější kauzy