Nový Spark
venku od 2. dubna
Paul Di´Anno vstává s pomocí chorvatských přátel hrobníkovi z lopaty

Paul Di´Anno vstává s pomocí chorvatských přátel hrobníkovi z lopaty

Paul Di´Anno pobývá od začátku letošního roku v Chorvatsku, nikoliv však kvůli středomořskému klimatu, ale z důvodu lékařské péče. Pod dohledem místních felčarů absolvuje fyzioterapie a lymfodrenáže, které ho mají připravit na dlouho plánovanou operaci kolen, zafinancovanou s podporou fanoušků. Dlouhodobé zdravotní problémy někdejšího zpěváka IRON MAIDEN už před lety připoutaly na invalidní vozík, znemožnily mu koncertovat, strávil kvůli nim téměř rok po nemocnicích a dle svých slov se ocitl na pokraji smrti.

Evidentně už mu je ale líp a tak v Záhřebu s několika chorvatskými rockovými veterány rozjel projekt WARHORSE. Jejich prvním výstupem má být dvouskladbový DVD singl s poděkováním fandům, kteří Di´Annovi finančně pomohli. Tento víkend, v sobotu 21. května, má čerstvě čtyřiašedesátiletý zpěvák také poprvé po sedmi letech znovu stanout na pódiu. Na důkaz vděčnosti bude koncert volně přístupný, a co je pikantní, odehraje se jen den před velkou show IRON MAIDEN v Zagreb Areně. Také na něm mají být přítomny kamery a záznam v budoucnu poslouží pro dokument o Di´Annovi, jehož se chopil Wes Orshoski, spoluautor a producent oceňovaného snímku Lemmy z roku 2010.

Nový Spark
venku od 2. dubna
Kalendář akcí
19.04. PROTHEUS, KOMUNÁL
20.04. PROTHEUS, KOMUNÁL
22.04. LORDI
23.04. LORDI
25.04. PROTHEUS, KOMUNÁL
26.04. MIDNIGHT, CYCLONE, HIGH COMMAND
26.04. PROTHEUS, KOMUNÁL
27.04. PROTHEUS, KOMUNÁL
28.04. GLENN HUGHES
30.04. PROTHEUS, KOMUNÁL
A co FAKKER!?
logo
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Souhlasím Další informace