Právě vysíláme

Vyhraj setkání s ENRIQUEM IGLESIASEM nebo vstupenky na jeho pražský koncert

Poslouchej Evropu 2 a soutěž s námi od pondělí 23. května 2022 do pátku 27. května 2022.

Evropa 2 přiváží do Prahy zpěváka Enriqueho Iglesiase a rozdává každý den vstupenky na jeho koncert nebo dokonce i osobní setkání s Enriquem!

Co pro výhru musíš udělat?
Poslouchej skrz celý den Evropu 2 od 6:00 do 20:00 hodin, počkej si na signál od moderátorů a pokud po výzvě navíc uslyšíš výherní song NICKY JAM & ENRIQUE IGLESIAS – El Perdón a jako třetí se dovoláš do studia Evropy 2 na telefonní číslo +420 257 400 888, výhra je jen Tvoje!

Co můžeš vyhrát?
Denně rozdáváme 2 vstupenky na koncert Enrique Iglesiase, který proběhne ve středu 8. června 2022 v O2 areně Praha.

Páteční výherce navíc získá i 2x meet & greet se zpěvákem Enriquem Iglesiasem na koncertě v Praze.

Enrique Iglesias se vrací do Prahy!
Světoznámý popový idol Enrique Iglesias se po nedávném úspěchu opět vrací potěšit české fanoušky. V květnu 2018 O2 arenu dvakrát za sebou vyprodal, návrat do stejného prostoru tak byl jasnou volbou. Fanoušci se s jistotou mohou těšit na party plnou španělských rytmů, tance a největších hitů Enriqua Iglesiase. Koncert se uskuteční ve středu 8. června 2022 v O2 areně Praha.

Od prvního tuzemského vystoupení v prosinci 2016 bylo jasné, že české publikum jednoho z nejslavnějších španělských zpěváků přímo miluje. To následně potvrdily i další dva vyprodané koncerty v roce 2018 v O2 areně – jeden z nich se dokonce konal přímo na zpěvákovy narozeniny, které se svými fanoušky nadšeně oslavil. Není tedy pochyb o tom, že autor hitů jako Bailando, Súbeme La RadioBailamosHeroEscape se za svými českými fanoušky vrací rád a jeho show je vždy zárukou nezapomenutelného koncertního zážitku.

Za svoji kariéru prodal Enrique Iglesias celosvětově více než 180 milionů alb a obdržel mnoho prestižních ocenění, mezi nimi i ceny Grammy, American Music Awards či pro latinskou hudbu velmi populární Premios Lo Nuestro. První ocenění Grammy obdržel už za svoje první vydané eponymní album Enrique Iglesias, kterého se prodalo více než 6 milionů kusů. Na kontě má nyní celkem deset studiových alb a dvě kompilace a se svými písněmi se dlouhodobě drží na nejvyšších příčkách žebříčku Billboard Hot Latin Songs a mnoha dalších.

Přesné znění specifikace soutěže najdeš v herním řádu – výhru je nutné osobně převzít v sídle rádia!