Hlavní obsah

Nová alba: Drake, Vitacit i Coheed And Cambria

V posledním týdnu před prázdninami překvapil Drake. Své album oznámil a během několika hodin vydal. Na trh se dostala i vzpomínka na skupinu Vitacit, milovníci progresivního rocku zase jistě ocení novinku kapely Coheed And Cambria.

Foto: Novinky

Nová alba

Článek

Drake: Honestly, Nevermind

Kanadský zpěvák a rapper Drake představil nové album Honestly, Nevermind. Mezi oznámením jeho emise a samotným vydáním uběhlo jen pár hodin. Jeho sedmé studiové album obsahuje hned čtrnáct skladeb, které dokazují hudebníkovu schopnost přinést zajímavé melodické linky do klubového hip hopu.

Foto: Universal Music

Obal alba

Miloš Dodo Doležal & Vitacit: 1986-1991 Revisited Part 2.

Albem 1986-1991 Revisited Part 2. se uzavírá vydání nahrávek Miloše Doda Doležala a kapely Vitacit. Po pětatřiceti letech je tak možné slyšet mnoho znovu nahraných písní, které kolují mezi fanoušky jen v koncertních nebo demo verzích.

Foto: Warner Music

Obal alba

Coheed And Cambria: Vaxis – Act II: A Window of the Waking Mind

Desáté studiové album americké progresrockové kapely je koncepční. Rozvíjí příběh uvedený ve většině předchozích studiových alb skupiny. Je to druhá část pětidílného příběhového oblouku, kterou kapela popsala jako „pár na útěku před tyranskými silami a jejich tajemným přírůstkem“.

Foto: Roadrunner

Obal alba

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám