Nový Spark
venku od 2. dubna
HARLEJ novým klipem vzpomíná na Vláďu Šafránka

HARLEJ novým klipem vzpomíná na Vláďu Šafránka

HARLEJ natočili nový klip k písni „Odcházím“ z předposledního alba „Hodný holky zlý kluky chtěj“, za které v loňském roce obdrželi platinovou desku. Volba není překvapivá, jakož ani to, že klip měl premiéru v pondělí, 13. června, v den nedožitých padesátých narozenin zpěváka Vladimíra Šafránka.

„Píseň Odcházím zpívali v roce 2015 na našem turné k dvacetinám Tomáš Hrbáček a Vláďa Šafránek jako duet a ve stejný úpravě jsme ji potom nahráli v nové verzi na tehdy aktuální album. Ve studiu jsme měli kameru a já tenkrát natáčel Vláďu, když zpíval svoje části. Na videa jsem časem zapomněl, ale asi před rokem a půl je náhodou objevil ve svém archivu. Tehdy vznikla myšlenka dotočit k sekvencím s Vláďou nové záběry s HARLEJEM a udělat vzpomínkovej klip,“ vysvětluje kapelník Tonda Rauer.

HARLEJ na Sparkshopu

„Dost dlouho jsme to odkládali, nebo možná spíš hledali odvahu, a pak se přiblížilo výročí Vláďovejch nedožitejch padesátin a bylo jasný, že přišel ten pravej čas. Chceme nejen našim fandům připomenout Vláďu, kterej byl výbornej zpěvák, muzikant a bohém, ale především kamarád. ,Odcházím‘ je smutná písnička, ale doufáme, že lidem klip přinese to, o co – odvážím se tvrdit – vždycky Vláďovi šlo, a to je bavit lidi. Berte to od nás jako vzpomínku na zpěváka a kamaráda, kterej vždycky byl a bude s HARLEJEM spojenej.“

Kromě koncertů se v současné době HARLEJ soustředí na přípravu následovníka prozatím posledního alba „Smutku dávám sbohem“ z roku 2020. Studiová novinka by měla spatřit světlo světa na jaře 2023.

Nový Spark
venku od 2. dubna
Kalendář akcí
19.04. PROTHEUS, KOMUNÁL
20.04. PROTHEUS, KOMUNÁL
22.04. LORDI
23.04. LORDI
25.04. PROTHEUS, KOMUNÁL
26.04. MIDNIGHT, CYCLONE, HIGH COMMAND
26.04. PROTHEUS, KOMUNÁL
27.04. PROTHEUS, KOMUNÁL
28.04. GLENN HUGHES
30.04. PROTHEUS, KOMUNÁL
A co FAKKER!?
logo
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Souhlasím Další informace