Nový Spark
venku od 2. dubna
Mike Gaspar (ex-MOONSPELL) prezentuje osmiminutový opus se svou novou kapelou SEVENTH STORM

Mike Gaspar (ex-MOONSPELL) prezentuje osmiminutový opus se svou novou kapelou SEVENTH STORM

Bubeník Mike Gaspar strávil celý svůj muzikantský život v MOONSPELL, nyní však, ve svých šestačtyřiceti letech, jde s kůží na trh s novou kapelou, SEVENTH STORM. Doplněn muzikanty bez větších mezinárodních zkušeností představí 12. srpna debutové album „Maledictus“, z nějž po prvním singlu „Saudade“ dává ochutnat další pecku, ambiciózní osmiminutovku „Haunted Sea“.

„Celý svůj život jsem byl spojován s pojmy jako gothic metal nebo dark metal a když se mě teď lidi z vydavatelství ptali, jak mají SEVENTH STORM zaškatulkovat, řekl jsem, že nevím. To, ať rozhodnou fanoušci a novináři. Já se nechtěl nijak omezovat, ale je fakt, že v té první fázi to pro mě byla docela škola. Rozpomenout se na skladatelské postupy, na to, jak bychom se měli prezentovat, jak pojmout image, videoklipy a tak dále. Promýšlel jsem každý detail. Většina lidí by mě asi poslala někam, ale našel jsem k sobě muzikanty, se kterými si náramně rozumíme, a kteří mi důvěřují,“ říká Mike v rozhovoru, který si budete moct přečíst v jednom z příštích Sparků. A recenzi, tu vám doručíme už v srpnovém čísle!

Nový Spark
venku od 2. dubna
Kalendář akcí
28.04. GLENN HUGHES
30.04. PROTHEUS, KOMUNÁL
01.05. MARDUK, ORIGIN, DOODSWENS
03.05. PROTHEUS, KOMUNÁL
04.05. PROTHEUS, KOMUNÁL
10.05. VENDED
11.05. RAMMSTEIN
12.05. WOLFHEART
12.05. RAMMSTEIN
15.05. 30 SECONDS TO MARS
A co FAKKER!?
logo
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Souhlasím Další informace