Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Kate Middleton

Gondíková s Langmajerem v obležení teenagerů na koncertu Stylese: Jsme starý a nemáme boa!

Harry Styles zahrál v Praze: Koncert si nenechali ujít Adéla Gondíková a Jiří Langmajer
Zdroj: profimedia / se souhlasem A. Gondíková/ koláž eXtra.cz
+ Další 3 fotografie
koncert

Britský zpěvák, skladatel a herec Harry Styles, známý jako člen zejména mezi mládeží oblíbené skupiny One Direction, představil v pražské O2 areně nové album. Jeho koncert si nenechali ujít ani herec Jiří Langmajer (56) s manželkou Adélou Gondíkovou (48), kteří úryvky z večera sdíleli se svými fanoušky na sociálních sítích. Samozřejmě nešli z vlastního popudu, ale jako doprovod své dceři.

"Je to trapárna. Jsme starý. A nemáme boa:((((," začal své vysílání na Instagramu Jiří Langmajer. Při pohledu na lidi kolem měl pravdu, kolem oblíbeného páru se to hemžilo puberťáky. Chvilkami herec dokonce volá svou ženu o pomoc. Možná si uvědomil, že to bude dlouhá noc.

Samotné boa sehrálo během večera ještě jednu důležitou roli. "Tak pozooor. Dnes prisel nejvetsi darek pro mou milovanou dceru, ktera oslavila 14.7. sve 18tiny. O den pozdeji @harrystyles chytil jeji fialove boa… Diky Harry. Ten, kdo na tom videu ječí štestim, jsem ja - maminka," napsala k videu na Instagramu Gondíková.

Dcera slavných rodičů nemohla mít pocit trapnosti, protože Gondíková s Langmajerem to na koncertu pěkně rozjeli a strčili do kapsy kdejakého mládežníka. Obdiv si oba vysloužili i od celebrit a fanoušků. "Tak to je hrdina, já jsem na One Direction poslal mladou jen s maminkou," napsal k Langmajerově účasti jeden z fanoušků. "Jsem se počůrala smíchy," napsala pod video herečka Alice Bendová.

Harry Styles představil nové album

Svou sólovou kariéru začal Harry Styles v roce 2017 po rozpadu boybandu One Direction. Uvedl se singlem Sign of the Times, o několik měsíců později vydal debutové album. S eponymní nahrávkou dobyl britský UK Chart i americký albový žebříček Billboard 200. Následovalo první samostatné světové turné s téměř stovkou zastávek. V prosinci 2019 vydal své druhé sólové album Fine Line.

Jeho třetí album Harry’s House, ze kterého v pražské O2 areně představil několik skladeb, vyšlo před několika týdny. Název novinky musela schválit zpěvačka Joni Mitchell. Slavná Kanaďanka totiž na své album The Hissing of Summer Lawns z roku 1975 nahrála skladbu Harry’s House/Centerpiece. Styles se jí proto na možnost použití názvu alba dotázal.

Co dělat při jaderné havárii: Základní rada zní schovej se a zůstaň v kontaktu, říká Dana Drábová

Související články

Další články

Nejnovější kauzy