Právě vysíláme

Fanoušci se bouří, ceny vstupenek na koncert Adele se vyšplhaly na rekordní desetitisíce dolarů

28. července 2022 8:08
Fanoušci se bouří, ceny vstupenek na koncert Adele se vyšplhaly na rekordní desetitisíce dolarů

Oblíbená britská zpěvačka oznámila koncerty Las Vegas Weekends With Adele, ceny se vyšplhaly nad 40 000 dolarů za vstupenku.

Vstupenky na koncert hudební ikony Adele dosahují rekordně vysokých cen, fanoušci jsou v šoku. Vidět Adele na koncertě vás vyjde minimálně na pár stovek dolarů, ale v Las Vegas, kde zpěvačka bydlí,  stojí vstupenka až 41 000 dolarů.

V pondělí večer Adele představila turné Weekends With Adele, nejdražší dva typy vstupenek se prodávají za astronomickou cenu 41 280 dolarů za kus. Ostatní úrovně vstupenek se prodávají za 20 000 dolarů nebo více. Nejlevnější vstupenky na turné zakoupíte za více než 1 100 dolarů.

Zástupci Kolosea v Caesar’s Palace, kde se koncerty budou konat, nereagovali na žádosti o vyjádření. Zpěvačka v pondělí oznámila, že její turné bude probíhat od listopadu do března. Mělo se uskutečnit letos v lednu, ale bylo odloženo pouhý den před začátkem, což vyvolalo odpor některých fanoušků Adele. V prohlášení zveřejněném na webových stránkách zpěvačka zopakovala, že jí „skutečně zlomilo srdce“, když show zrušila.

„Vím, že pro některé z vás to bylo z mé strany hrozné rozhodnutí a vždy mě to bude mrzet, ale slibuji vám, že to bylo správné,“ řekla Adele. V oznámení rovněž stojí, že ti, kteří si dříve zakoupili vstupenky nebo byli na čekací listině na původní termíny show, budou mít přednost při prodeji nových vstupenek.

Články, které by tě mohly zajímat