Hlavní obsah

50 Cent přidává v O2 areně druhý koncert

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Necelý týden po oznámení koncertu v pražské O2 areně hlásí americký rapper 50 Cent vyprodáno. Vzhledem k velkému zájmu fanoušků přidává další koncert. Ten se uskuteční 17. října od 20 hodin.

Foto: ČTK/AP

50 Cent u nás naposledy vystupoval před dvanácti lety.

Článek

Ačkoliv se 50 Cent, vlastním jménem Curtis James Jackson III, rozhodl rozšířit své aktuální turné o pražskou zastávku na poslední chvíli, vyslyšení českých fanoušků se vyplatilo. Jeho příznivci nebývalou vlnou zájmu ukázali, že jeho tuzemská fanouškovská základna je velká a umělcova návratu do Čech po dvanácti letech se nemůže dočkat. Po přidání koncertu se tedy v pražské O2 areně představí 17. a 18. října.

50 Cent je na scéně od roku 1996. První album Get Rich or Die Tryin’ vydal v roce 2003. Dosud má na kontě pět sólových desek.

Ani po letech pobytu v hiphopové špičce nepřestává dominovat nejvyšším příčkám světových hitparád. Na kontě má několik výrazných skladeb, ať už jako autor nebo interpret, sám nebo ve spolupráci se světovými hudebními hvězdami.

Související témata:

Výběr článků

Načítám