Pro-Ject Metallica Limited Edition je dostupný na českém a slovenském trhu

metallica

Limitovaná edice špičkového gramofonu vznikla v přímé spolupráci s kapelou a důrazem na co nejlepší reprodukční vlastnosti. Posluchačům tak nabídne nejen úchvatný vzhled, ale také špičkový zvukový projev.

Společnost Pro-Ject oznámila zahájení prodeje unikátního gramofonu Pro-Ject Metallica Limited Edition. Ten se kromě neotřelého designu, který vychází z loga světově známé kapely se zrcadlovým povrchem pyšní i celou řadou technologií, které uspokojí i náročné milovníky vinylu. Nechybí těžký skleněný talíř odolný vůči nežádoucím rezonancím, výškově nastavitelné hliníkové podstavy, ani 8,6“ S-shape rameno zpřesňující geometrii vedení jehly drážkou. Kromě dnes obvyklých rychlostí 33 1/3 a 55 RPM gramofon nabízí i možnost přehrávání rychlostí 78 RPM. Poradí si tak i s historickými šelakovými nahrávkami.

Fanouškům se tak dostane gramofonu, který okamžitě ohromí vzhledem a po dosednutí špičkové přenosky PICK IT S2C na desku zaplní poslechovou místnost úchvatným přívalem hutných rifů i jemných hudebních nuancí.

Všestrannost a precizní komponenty

Gramofon Pro-Ject Metallica staví na špičkové kvalitě komponent a osvědčených principech, díky kterým se značka stala etalonem vinylového Hi-Fi poslechu. Veškeré komponenty, kritické pro zvukovou reprodukci jsou vyrobeny z kovu. Těšit se tak lze z aluminiového ramene, které spočívá v soustruženém aluminiovém uložení a přesné soustružení z aluminia dalo vzniknout i hnacímu kolu se subtalířem. Už při prvním kontaktu je tak jasné, že vše bude fungovat i po letech používání.

Skleněný talíř, který napomáhá příkladné stabilitě elektronicky řízených otáček navíc nabízí efektní pohled na komponenty. Bohaté příslušenství zahrnující i speciální řemínek pro přehrávání 78RPM nahrávek a SME konektor pro snadnou výměnu přenosky navíc umožňují snadný přechod mezi vinylovými a šelakovými deskami. Pro-Ject Metallica Limited Edition tak spojuje univerzálnost, efektivitu i efektní vzhled tím nejlepším možným způsobem.

Cena a dostupnost Gramofon Pro-Ject Metallica lze získat v prodejnách AQ audio studio a v e-shopu www.hifi-audio.cz a u vybraných partnerů za cenu 37 490 Kč.

Sponzorováno
banner 1000x250 V3.jpg

Související články

MILOŠ DOLEŽAL Jr. Lidé můžou zářit prakticky kdykoli, když jsou šťastní v tom, co dělají

Rodák z Vysočiny, který se po vzoru svého otce rozhodl zasvětit život hudbě. Absolvent hry na kontrabas v Kroměříži, ale i dvou semestrů baskytary na prestižní americké hudební škole. Učitel několika oborů na dvou základních uměleckých školách v Jihočeském kraji, jenž dokáže vidět a rozvinout ve svých žácích skrytý potenciál. Talentovaný baskytarista s vybroušeným stylem hry, který si zakládá na morálce, disciplíně…

rockandpop

Aktuální vydání pro registrované ZDARMA – REGISTRACE ZDE

Mám registraci / členství – PŘIHLÁSIT
Výhody členství – Informace ZDE

IRON MAIDEN Do pekla a zpět

„Noc byla černá a bylo zbytečné se bránit. Peklo s ohněm bylo zplozeno, aby bylo osvobozeno. Pochodně plály a posvátné nápěvy byly odříkány. Rituál začal, Satanovo dílo bylo dokonáno.“ „6-6-6, číslo pro tebe a mne!“ (The Number of the Beast) TEXT: MARCEL KOTEK Po pětileté existenci promluvili Iron Maiden jako pozdější pionýři nové vlny britského heavy metalu (NWOBHM) k metalovému…

rockandpop

Aktuální vydání pro registrované ZDARMA – REGISTRACE ZDE

Mám registraci / členství – PŘIHLÁSIT
Výhody členství – Informace ZDE

rockandpop Aktuální vydání pro registrované ZDARMA REGISTRACE
Mám registraci/členství - PŘIHLÁSIT Výhody členství INFO. ZDE