Hlavní obsah

Nová alba: Calvin Harris, Dub War a Soulfly

Žánrově pestré jsou desky, které se objevily na hudebním trhu v minulých dnech. Calvin Harris zve na diskotéku a zajímavé hosty, Dub War zase na nový život a Soulfly na nikdy nepolevující hudební agresivitu. Už jen tahle tři alba stojí za poslech.

Foto: Novinky

Nová alba

Článek

Calvin Harris: Funk Wav Bounces Vol. 2

Funk Wav Bounces Vol. 2 je šesté studiové album skotského dýdžeje a producenta Calvina Harrise. Jde o jakési pokračování jeho desky Funk Wav Bounces Vol. 1 z roku 2017. Základními hudebními žánry nového alba jsou disko a EDM. Na kolekci hostují Snoop Dogg, Pharrell Williams, Dua Lipa, Busta Rhymes, Justin Timberlake, Pusha T a další.

Foto: Columbia

Obal alba

Dub War: Westgate Under Fire

Westgate Under Fire je třetí studiové album velšské raggae-punkrockové skupiny Dub War. Vznikalo a nahráváno bylo plných šest let. Jeho příchod na svět je v podstatě pozitivní reakcí na to, že se po časech pauzy kapela v roce 2014 opět sešla na koncertech. Dva roky na to vyšel singl Fun Done, který je na desce také.

Foto: Earache

Obal alba

Soulfly: Totem

V čele americké metalové kapely Soulfly stojí Max Cavalera, jenž v devadesátých letech uspěl s brazilskou skupinou Sepultura a to nejlepší z ní si odnesl do nového projektu. Jde o dvanáctou desku Soulfly, která zachovává zdrcující agresivitu těch minulých, a přitom v sobě chová žánrovou vážnost.

Foto: Nuclear Blast

Obal alba

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám