Nový Spark
venku od 1. března
Ozzy Osbourne a Tony Iommi společně zahráli klasiku BLACK SABBATH

Ozzy Osbourne a Tony Iommi společně zahráli klasiku BLACK SABBATH

Oba bývalí spoluhráči z BLACK SABBATH se v pondělí 8. srpna opět sešli na pódiu, dokonce ve svém rodném městě Birminghamu. Zahráli na závěrečném ceremoniálu Commonwealth Games klasiku kapely - skladbu „Paranoid“.

Slavné skladbě předcházela ještě zkrácená verze „Iron Man“. K oběma metalovým legendám se připojili muzikanti z posledního turné kapely, baskytarista Adam Wakeman a bubeník Tommy Clufetos.

Commonwealth Games je sportovní událost pro sportovce ze zemí společenství Commonwealth a Ozzy se již před několika lety vyjádřil, že by bylo fantastické, kdyby mohl zahrát při zahajovacím či závěrečném ceremoniálu, ať už sám nebo s BLACK SABBATH. Kytarista Tony Iommi se objevil na konci července při zahajovacím ceremoniálu, kdy společně s uznávaným saxofonistou Soweto Kinchem uvedli snovou píseň „Hear My Voice“, založenou na titulní skladbě z filmu Chicagský tribunál z roku 2020. Ceremoniál sledovalo přes 30 000 lidí a jeho headlinery byli DURAN DURAN.

Vystoupení dvou původních členů BLACK SABBATH celé sportovní hry uzavřelo.

Nový Spark
venku od 1. března
Kalendář akcí
28.03. PROTHEUS, KOMUNÁL
29.03. JUDAS PRIEST
30.03. PROTHEUS, KOMUNÁL
02.04. REPLICANT, ANACHRONISM
03.04. CARNIFEX, REVOCATION, ANORTED, VEXED
04.04. MARDUK, ORIGIN, DOODSWENS
05.04. PROTHEUS, KOMUNÁL
06.04. FINNTROLL
06.04. PROTHEUS, KOMUNÁL
07.04. PESTILENCE, CARNATION, BODYFARM
A co FAKKER!?
logo
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Souhlasím Další informace