Právě vysíláme

Britney Spears vydává první singl po 6 letech, nahrála ho s Eltonem Johnem

26. srpna 2022 12:10
Britney Spears vydává první singl po 6 letech, nahrála ho s Eltonem Johnem

Zpěvačka Britney Spears vydává po dlouhých šesti nový singl. Je jím píseň Hold Me Closer, kterou nahrála ve spolupráci s Eltonem Johnem. Jde o upravenou verzi jeho hitu Tiny Dancer z roku 1971.

Fanoušci Britney Spears se konečně dočkali. Zpěvačka vydala ve spolupráci s Eltonem Johnem nový singl Hold Me Closer, který je předělávkou jeho skladby Tiny Dancer z roku 1971. V magazínu Rolling Stone se dostal mezi 500 největších hitů všech dob. Duet produkoval Andrew Watt, již v červenci pak měla možnost poslechnout si ho Paris Hilton, která uvedla: „Bude to ikonické. Song jsem slyšela před pár dny na Ibize a je to šílené!“

Píseň se nahrávala ve studiu v Beverly Hills. Spolupráce dvojice přitom byla dlouho utajována. Na coveru singlu se nachází zpěváci jako malé děti. Zatímco fotografie Spears je barevná, Johnova černobílá.

Právě britský hudebník byl navíc tím, kdo pustil ven ochutnávku skladby. Ve francouzském Cannes překvapil hosty restaurace La Guérite, během večeře si vzal mikrofon a kousek nového singlu Hold Me Closer jim zazpíval.

Legendární britský skladatel, zpěvák a pianista již v minulosti nazpíval své starší hity s hosty jako duety. Zpěvačka Dua Lipa s ním vloni nahrála skladbu Cold Heart, dostali se s ní na první místa hitparád.

Čtyřicetiletá interpretka v minulosti uvedla, že nehodlá nahrávat nové songy, dokud bude v opatrovnictví otce Jamieho. Po vítězství u soudu se nějakou dobu hudebnímu průmyslu stále stranila. Zda je duet s Eltonem Johnem jednorázovou záležitostí, nebo začátkem něčeho nového, ukáže teprve čas.

Články, které by tě mohly zajímat