Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Soutěž Česko Slovensko má talent je zpět: Porotce uchvátí zpěv ukrajinské dívky, která prchla před válkou

+ Další 3 fotografie

Už desátá řada soutěže Česko Slovensko má talent startuje dnes na Primě. Svůj um předvedou účastníci ze všech koutů světa. Porotu mimo jiné uchvátila ukrajinská dívka Polina, která zazpívala píseň od zpěvačky Jessie J. "Mám jeden velký sen, aby válka skončila, byl mír, Ukrajina zvítězila a já se mohla vrátit domů ke své rodině," řekla obecenstvu.

Talentová show Česko Slovensko má talent se dnes představí už podesáté. Porota zůstává ve stejném složení Jakub Prachař, Marta Jandová, Diana Mórová a Jaro Slávik. Podruhé se po moderátorském boku Davida Gránského objeví Jasmina Alagič Vrbovská, jak vyplývá z tiskové zprávy.

Mám jeden velký sen, aby válka skončila

Porotce zaujme kromě dalších vystupujících ukrajinská dívka Polina. Je z Oděsy z Ukrajiny, za tři měsíce se naučila slovensky a moc si váží toho, jak je na Slovensku přijali. "Mám ráda možnost tady být a před vámi zpívat. Chci poděkovat Slovensku a všem co pomáhali Ukrajincům," řekla Polina na úvod svého vystoupení, pro které si vybrala písničku britstké zpěvačky Jessie J. "Je to moje nejoblíbenější," uvedla.

Na Slovensko přišla s mámou a starší sestrou, táta a široká rodina zůstala pomáhat na Ukrajině Zpívá od 8 let, skládá vlastní písně, hraje na klavír, na Ukrajině. Vystupovala v různých divadlech, má ráda publikum. "Mám jeden velký sen, aby válka skončila, byl mír, Ukrajina zvítězila a já se mohla vrátit domů ke své rodině," řekla obecenstvu. Její zpěv dostal všechny do kolen. Nejvíce však porotkyni Martu Jandovou, kterou absolutně okouzlil její zpěv

Novinkou bude Velký třesk

V nové řadě soutěže Česko Slovensko má talent svůj talent předvedou podle tiskové zprávy účastníci ze všech koutů světa. Po několika letech se vrací živé semifinále, takže po dvanácti castingových dílech nás čeká semifinále a finále, kde už budou rozhodovat jen diváci. Další novinkou bude Velký třesk, při kterém se účinkující rovnou dozví, kdo postoupí do semifinále. Nebude chybět zlatý bzučák – jehož prostřednictvím může porota někoho poslat rovnou do finále.

Porotu okoření několik speciálních porotců. Jedním z nich bude populární česká herečka Eva Holubová, známý raper Patrik Rytmus Vrbovský nebo hudebník Marián Čekovský. Ze zahraničních účastníků se do boje talentů zapojí kromě Čechů a Slováků vzhledem k současné situaci nejvíce zahraničních soutěžících z Ukrajiny. Kromě tradičně silného zpěvu bude z uměleckých disciplín letošnímu ročníku dominovat akrobacie.

Alagič o účinkování Rytmuse

"Těším se každý rok. Je to super zábava dívat se na spoustu skvělých talentů a smát se s kamarády z poroty. Doufám, že se budou letos opět bavit i diváci," řekla porotkyně Jandová k aktuálním ročníku. Ta přidala na svůj Instagram i několik fotek z natáčení.

A co na překvapení v podobě Rytmuse říká Jasmína? "Bylo to pro mě fakt velké narozeninové překvapení. Vůbec jsem to netušila. Paťovo účinkování v ČSMT hodnotím velmi pozitivně. Pro mne osobně o to pozitivnější, že bylo krásné, že jsme spolu po prvně na něčem společně pracovali. Zrovna to bylo na den mých narozenin, takže to byl pro mne opravdu dáreček. Myslím si, že byl přesně takový, jako Paťo je ve skutečnosti. Velmi lidský, empatický a mám pocit, že mu jistá vystoupení vybila pojistky a že ani nečekal, jaké rozmanité talenty tato show skrývá," prozradila kráska v tiskové zprávě, kterou má redakce eXtra.cz k dispozici.

Show Česko Slovensko má talent se vysílá v sobotu ve 20.15 na Primě.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy