Právě vysíláme

Taylor Swift chystá nové album, bude se jmenovat Midnights

2. září 2022 14:10
Taylor Swift chystá nové album, bude se jmenovat Midnights

Jen pár hodin po předávání hudebních cen MTV Video Awards zpěvačka Taylor Swift potvrdila, že už letos se její fanoušci dočkají nového alba. Jmenovat se bude Midnights a vyjde už v říjnu.

Taylor Swift patří mezi nejaktivnější zpěvačky na světové scéně. Během pandemie koronaviru stihla vydat hned dvě nová alba – Folklore a Evermore, která byla kritiky velmi vřele přijata. Zároveň přezpívala předchozí desky Fearless a Red, na která ztratila práva. A i přestože se na nich nacházely starší písně, obě se dostaly na přední příčky hudebních žebříčků.

Zdálo se, že alespoň letos si Swift odpočine. Ona však nelenila a první polovinu roku strávila v nahrávacím studiu. Výsledkem je album Midnights, které zpěvačka vydá už 21. října. A jak hudebnice říká, půjde o „příběh třinácti bezesných nocí“.

„Bdíme v lásce i strachu, zmatku i slzách. Zíráme do zdí a pijeme, dokud se nedočkáme odpovědi. Kroutíme se ve vlastnoručně vyrobených klecích a modlíme se, abychom neudělali osudovou chybu, která změní celý náš život,“ napsala Swift k oznámení vydání desky.

Články, které by tě mohly zajímat