Nový Spark
venku od 2. dubna
Někdejší opora AMARANTHE, Jake E, vyráží už potřetí do boje se svou CYHROU

Někdejší opora AMARANTHE, Jake E, vyráží už potřetí do boje se svou CYHROU

Někdejší opora AMARANTHE, zpěvák Jake E, se po čase připomíná s projektem CYHRA. Tři roky od vydání předchozího alba „No Halos in Hell“ visí ve vzduchu třetí počin, z něhož kapela dává ochutnat ve formě singlu „Ready to Rumble“. Ten je zároveň první příležitostí ukázat se pro nového kytaristu Marcuse Sunessona, bývalého člena THE CROWN či ENGEL.

„Album ,No Halos in Hell‘ bylo přijato velice dobře a měli jsme naplánované hraní na rok dopředu. Pak ale udeřil COVID a svět jako by se zhroutil. Nemůžu vyjádřit dostatek vděku celému CYHRA týmu. Beďnákům, agentům, managementu i kapele. Všichni zůstáváme oddaní společnému cíli. Lhal bych, kdybych tvrdil, že začít dělat na nových skladbách, bylo snadné, ale podařilo se nám to díky týmové práci. Shodli jsme se, že novými skladbami a novým albem musíme dokázat, že CYHRA je síla, s níž je třeba počítat. A doufám, že se nám s novým albem podařilo prolomit nové hranice a zároveň potěšit stávající fandy,“ vyhlíží budoucnost Jake E.

Nový Spark
venku od 2. dubna
Kalendář akcí
19.04. PROTHEUS, KOMUNÁL
20.04. PROTHEUS, KOMUNÁL
22.04. LORDI
23.04. LORDI
25.04. PROTHEUS, KOMUNÁL
26.04. MIDNIGHT, CYCLONE, HIGH COMMAND
26.04. PROTHEUS, KOMUNÁL
27.04. PROTHEUS, KOMUNÁL
28.04. GLENN HUGHES
30.04. PROTHEUS, KOMUNÁL
A co FAKKER!?
logo
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Souhlasím Další informace