Hlavní obsah

Nová alba: Ozzy Osbourne, Robbie Williams, David Deyl a Julian Lennon

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Každá deska britského zpěváka Ozzyho Osbourna je velká hudební událost. Stejné je to nyní, když vydává své třinácté sólové album. Na trh jsou i novinky našeho Davida Deyla a Juliana Lennona, syna bývalého člena Beatles Johna Lennona. Robbie Williams se spíš jen tak připomíná.

Foto: Novinky

Nová alba

Článek

Ozzy Osbourne: Patient Number 9

Nové album britského zpěváka Ozzyho Osbourna je výsledkem toho, že přes své zdravotní komplikace, které mu nedovolily absolvovat koncertní turné, má nadále touhu stále nahrávat. Pozval si do studia celou řadu skvělých hudebních hostů, nicméně svůj rukopis v písničkách zachoval.

Foto: Epic

Obal alba

Robbie Williams: XXV

XXV je třinácté studiové album britského zpěváka Robbieho Williamse k pětadvacátému výročí jeho sólové kariéry. Obsahuje znovu nahrané verze písní z jeho kariéry, které přepracovali Jules Buckley, Guy Chambers a Steve Sidwell s Metropole Orkest.

Foto: Columbia

Obal alba

David Deyl: Tvůj signál

Zpěvák David Deyl přichází s novou deskou, kterou částečně nahrával ve Španělsku. Proto jsou vedle jeho typických písní s texty o vztazích i skladby nazpívané ve španělštině. Kolekce je mixem Deylovy autorské tvorby a ukázkou jeho písňových tváří.

Foto: Warner Music

Obal alba

Julian Lennon: Jude

Jude je sedmé studiové album anglického zpěváka a skladatele Juliana Lennona. Jeho název alba je odkazem na píseň Beatles Hey Jude z roku 1968, kterou napsal Paul McCartney pro tehdy pětiletého Juliana.

Foto: BMG

Obal alba

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám