Ozzy Osbourne pracuje na novém projektu, vydá skladby nahrané s Taylorem Hawkinsem

Vydáno 18.09.2022 | autor: redakce

Ozzy Osbourne věnoval své nové album Patient Number 9 památce zesnulého bubeníka Taylora Hawkinse, který se na desce objevil v roli hosta. Nahrávek s ním však vzniklo mnohem více, „Princ temnoty“, jak se zpěvákovi přezdívá, se proto rozhodl vydat je v samostatném projektu.

Ozzy Osbourne pracuje na novém projektu, vydá skladby nahrané s Taylorem Hawkinsem Ozzy Osbourne pracuje na novém projektu, vydá skladby nahrané s Taylorem Hawkinsem

Podle všeho Ozzy Osbourne a Taylor Hawkins spolupracovali na mnohem více skladbách než na Parasite, Mr. Darkness a God Only Knows, které se nachází na zpěvákově nové desce Patient Number 9. Producent Andrew Watt uvedl, že písní vzniklo v nahrávacím studiu mnohem více.

RECENZE: Ozzy Osbourne čich na hity neztrácí

„Budou použité v novém projektu,“ řekl Watt v rozhovoru pro Rolling Stone. Více však prozradit nechtěl. Fanoušci obou mužů si tak budou muset na další informace počkat.

Spolupráci s Hawkinsem si Osbourne velmi cenil. „Byl to skvělý člověk a úžasný muzikant. Moje srdce, moje láska a mé kondolence nyní směřují k jeho manželce, dětem, rodině, spoluhráčům a fanouškům. Uvidíme se na druhém břehu,“ rozloučil se s ním.

V rozhovoru pro Kerrang! však už dříve přiznal, že o existenci Hawkinse neměl předtím, než začali spolupracovat, žádné tušení. „Říkal jsem si, že musí být dobrý, když hraje s Davem Grohlem ve Foo Fighters,“ smál se. „Když jsem se s ním poprvé potkal, bylo hned vidět, jak milý je to muž. Dokážu si představit, jak museli být ostatní členové kapely zdevastovaní, když odešel z tohoto světa.“

red, foto: Sony Music
Témata: Ozzy Osbourne, Taylor Hawkins, projekt

zavřít