LIVE: Alvaro Soler roztančil Prahu. Rozdával úsměvy na všechny strany a představil album Magia

Vydáno 24.09.2022 | autor: Andrea Štipčáková

Alvaro Soler se po třech letech vrátil do Prahy. Tentokrát se svým turné k albu Magia, které vydal minulý rok. Nezazněly však písně pouze z něj, ale i zpěvákovy hity Sofia nebo La Cintura. Jako předskokan se představil Greg Taro, z nějž se vyklubal Solerův bratr.

LIVE: Alvaro Soler roztančil Prahu. Rozdával úsměvy na všechny strany a představil album Magia LIVE: Alvaro Soler roztančil Prahu. Rozdával úsměvy na všechny strany a představil album Magia

Alvaro Soler
Praha, Tipsport aréna
23. 9. 2022

Španěl a lamač nejen dívčích srdcí Alvaro Soler se třech letech vrátil do Prahy. S sebou si přivezl předskokana vystupujícího pod jménem Greg Taro. Jak se později ukázalo, šlo o zpěvákova bratra Gregoryho Taucherta Solera. Stejně jako hlavní hvězda večera předvedl velmi energickou show. Mínusem bylo pouze to, že začala o půl hodiny dříve, než bylo avizováno. Pořadatelé navíc změnu neoznámili, na Facebooku pouze uvedli, že svůj koncert odstartuje o patnáct minut dříve Soler.

Alvaro Soler přivezl do Prahy kus Španělska, předskakoval mu bratr Greg Taro

Španělský muzikant, kterého proslavil hit Sofia, předvedl již tradičně velmi energickou show. Jeho úžasná vlastnost strhnout vás, i když neznáte všechny písně, s nimiž vystupuje, zafungovala i nyní. Jakmile proto vběhl na stage, okamžitě všechny roztančil. Sám hudebník byl na pódiu velmi energický, neustále po něm poskakoval, vlnil boky a rozdával úsměvy na všechny strany. Jeho vystupování bylo navíc velmi srdečné.

Jak sám během koncertu přiznal, na Prahu má velmi hezké vzpomínky. Divákům povyprávěl příběh, jak měl hrát v českém hlavním městě poprvé. „Cože, v Praze?“ měl se ptát nevěřícně svého týmu, když zjistil, že se má stát součástí jeho turné. „No, a nakonec to byla nejlepší show, kterou jsme na šňůře odehráli,“ přiznal se smíchem. A není divu. Chemie mezi ním a fanoušky fungovala i tentokrát, a tak nemusel publikum zbytečně pobízet k jakékoliv reakci.

Co se hudebního setu týče, představil svým příznivcům naživo především skladby z desky Magia. Na pódium si během více než hodinu a půl dlouhého koncertu znovu pozval svého bratra, s nímž zazpíval společnou Diferente a také Despiertos. Skladbu En tu piel si s ním střihla fanynka Natálie, v pořadí šestou Manila pak všichni v hale. Na závěr nechyběly hity El Mismo Sol, La Cintura a Sofia. Svůj čtvrtý pražský koncert zakončil zpěvák poklonou fanouškům a slíbil, že se do Česka opět vrátí. A my jen můžeme doufat, že to bude co nejdříve.

Text: Andrea Štipčáková, foto: Lucia Farkašová
Témata: Alvaro Soler, Greg Taro, Magia, Tisport aréna, Praha

0,00

čtenáři

hlasuj
zavřít