Nový Spark
venku od 1. března
Ozzy Osbourne a Zakk Wylde opět spolu na pódiu!

Ozzy Osbourne a Zakk Wylde opět spolu na pódiu!

Princ temnot, i přes své přetrvávající zdravotní obtíže, po měsíci znovu vystoupil živě! Tentokrát na zahájení sezóny NFL ve čtvrtek 8. září, kdy klub Los Angeles Rams hostil Buffalo Bills na stadionu SoFi v Kalifornii. Návštěvníci byli v poločase pohoštěni dvěma skladbami z Ozzyho repertoáru.

Ozzy zahájil vystoupení titulní skladbou ze svého nového alba „Patient Number 9“. Na pódiu mu sekundovali kytarista Andrew Watt, baskytarista Chris Chaney a Tommy Clufetos na bicí. Dlouholetý kytarista Ozzyho kapely Zakk Wylde se k nim záhy připojil, aby zahrál zpěvákovu klasickou skladbu „Crazy Train“.

Celá show se odehrála v předvečer vydání dlouho očekávaného alba „Patient Number 9“, které k fanouškům dorazilo 9. září. Ozzy neodehrál celý koncert od roku 2018. Naposledy jsme jeho živé vystoupení mohli vidět 8. srpna na závěrečné ceremonii Commonwealth Games v Birminghamu, kde zahrál klasiku BLACK SABBATH „Paranoid“ společně s Tonym Iommim.

Nové Ozzyho album i skvělý merch koupíte na Sparkshopu!



Nový Spark
venku od 1. března
Kalendář akcí
28.03. PROTHEUS, KOMUNÁL
29.03. JUDAS PRIEST
30.03. PROTHEUS, KOMUNÁL
02.04. REPLICANT, ANACHRONISM
03.04. CARNIFEX, REVOCATION, ANORTED, VEXED
04.04. MARDUK, ORIGIN, DOODSWENS
05.04. PROTHEUS, KOMUNÁL
06.04. FINNTROLL
06.04. PROTHEUS, KOMUNÁL
07.04. PESTILENCE, CARNATION, BODYFARM
A co FAKKER!?
logo
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Souhlasím Další informace