Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Kate Middleton

Zdravotní problémy Justina Biebera se nelepší: Zpěvák ruší i svůj pražský koncert

Justin Bieber: Očekávaný koncert v pražské O2 areně se ruší
Zdroj: Profimedia
+ Další 2 fotografie
Zrušené turné

Ani čeští fanoušci Justina Biebera (28) se nedočkají. Kanadský zpěvák totiž podle informací eXtra.cz ruší i svůj pražský koncert, který se měl 12. března uskutečnit v O2 areně. Jeho turné je tak ze zdravotních důvodů odložené na neurčito. Fanoušci si budou muset na popovou ikonu ještě nějaký čas počkat.

Oblíbený zpěvák Justin Bieber se v Praze neukáže. Jeho koncert měl proběhnout v pražské O2 areně dne 12. března 2023, ovšem ze zdravotních důvodů byl odložen na neurčitou dobu a pořadatelé ho podle našich informací oznámí, jakmile budou znát nový termín. Zakoupené vstupenky však zůstávají v platnosti i na náhradní termín. Informace zjistil web eXtra.cz.

Turné mělo odstartovat už v roce 2020, ale kvůli pandemii koronaviru bylo odloženo. Až letos znovu započalo, a to v kalifornském San Diegu. Dne 6. září však Bieber oznámil, že si musí dát kvůli zdravotním problémům pauzu, ovšem tehdy se to na koncerty po Evropě, a tedy i v Praze, nevztahovalo. Ty měly normálně proběhnout, i podle vyjádření pořadatelů v O2 areně.

„Pořadatelé pražského koncertu spolu s managementem Justina Biebera by rádi uklidnili fanoušky a vzkazují, že koncert 12. března 2023 v pražské O2 areně zůstává v současné době v plánovaném kalendáři a není důvod se domnívat, že by měl být zrušen,“ uvedli na začátku září pro eXtra.cz pořadatelé pražského koncertu.

Nyní se ale vše změnilo a podle námi získaných informací Bieber ruší i svůj pražský koncert. "Justin Bieber dnes oznámil odklad zbývajících termínů jeho světového Justice World Tour. Náhradní termín zatím není znám, pořadatelé ho oznámí, jakmile to bude možné," uvedla pro eXtra Sabina Szwarcová z programového oddělení O2 areny.

Co dělat při jaderné havárii: Základní rada zní schovej se a zůstaň v kontaktu, říká Dana Drábová

Související články

Další články

Nejnovější kauzy