Hlavní obsah

Sting přijede do Pardubic, Iron Maiden přidávají koncert

Potřetí během jednoho roku vystoupí v České republice britský zpěvák Sting. Příští rok se 18. července představí v pardubické Enteria areně. Vstupenky v ceně od 1790 Kč se začnou prodávat v pátek. Pro velký zájem přidali pořadatelé druhý pražský koncert britské metalové kapely Iron Maiden. V O2 areně se představí i 31. května. Informovala o tom pořádající agentura Live Nation.

Foto: Petr Hloušek, Právo

Sting si Českou republiku oblíbil.

Článek

Oznámila rovněž, že ke skupinám Mötley Crüe a Def Leppard se 2. června na letišti v Letňanech v Praze přidá český Kabát, aktuálně majitel Českého slavíka za vítězství v kategorii Skupina roku.

Celá akce se jmenuje Prague Rocks! a pořadatelé další jména skupin, které se na tomto festiválku představí, ještě zveřejní. Kabát momentálně končí své turné k novému albu El Presidento.

Foto: Milan Malíček, Právo

Steve Harris z Iron Maiden.

Sting v létě koncertoval ve Slavkově u Brna a před několika dny vystoupil v pražské O2 areně. Jeho sety měly skvělý ohlas, už třeba jenom kvůli tomu, že čítaly největší hity jeho hudební kariéry, ať už z období ve skupině The Police, či sólového. Příští rok přijede do Pardubic s podobným programem.

Kapela Iron Maiden před několika dny oznámila koncert v pražské O2 areně na 30. května. Vstupenky na něj rychle mizí, a pořadatelé se proto s kapelou dohodli na dalším setu, o den později. To vše se odehraje v rámci turné The Future Past.

Může se vám hodit na Firmy.cz: Enteria Arena, O2 Arena

Může se vám hodit na Zboží.cz: My Songs - Sting, Senjutsu - Iron Maiden

Reklama

Výběr článků

Načítám