Nový Spark
venku od 2. května
HEIDEN – „Musím ti tolik říct“

HEIDEN – „Musím ti tolik říct“

Brněnští post-blackmetalisté HEIDEN, jimž se věnujeme i v aktuálním listopadovém Sparku, připravili videoklip ke skladbě „Musím ti tolik říct“. Tu přirozeně najdete na jejich albové novince „Andzjel“, která vychází právě dnes, 11. listopadu.

„Je to skladba o člověku, žijícím v nehostinné přírodě, zmítaném vnitřními nejistotami a strachem z otázek, na které se nedaří najít odpovědi. Ochránit svůj způsob života je pud, vedoucí k introspekci, starým hodnotám a zvykům. Je to něco nevyhnutelného a nevykořenitelného jako víra a krev,“ říká k „Musím ti tolik říct“ kapela.

V aktuálním čísle „Andzjela“ nejen recenzujeme, ale také vám s HEIDEN přinášíme dvoustránkový rozhovor. „Já myslím, že zrovna ,Andzjel‘ se nese na vlně návratu k metalu, i když ne v tom smyslu, že bychom nahráli stejnou desku jako v roce 2009. Vokály jsou opět hlavně blackové a i zvuk je temný a tvrdý. Prostě jsme v průběhu psaní skladeb zjistili, že chceme znovu přitvrdit a že téma desky i atmosféra k tomu pasují,“ dělí se o své vnímání novinky bubeník Einsk.

Nový Spark
venku od 2. května
Kalendář akcí
21.05. EXHORDER
28.05. BRUCE SPRINGSTEEN, THE E STR
31.05. METALFEST OPEN AIR
04.06. STING
06.06. NICKELBACK
12.06. ROCK FOR PEOPLE
13.06. BRUJERIA
17.06. ALICE COOPER
25.06. THE GASLIGHT ANTHEM
26.06. BASINFIRE
A co FAKKER!?
logo
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Souhlasím Další informace