Nový Spark
venku od 2. dubna
Norský fenomén WARDRUNA opět v ČR! V srpnu dorazí na hrad Loket

Norský fenomén WARDRUNA opět v ČR! V srpnu dorazí na hrad Loket

Projekt Wardruna vzešel z metalové scény v roce 2003 a věnuje se především ztvárnění starověkých severských tradic v kontextu současné doby. Druhého srpna zavítají Norové do Čech. Předprodej zahájen!

PŘEDPRODEJ LÍSTKŮ NA WARDRUNU ZDE

V epických skladbách vystavěných na pohlcujících melodiích, sborových hlasech, zvukomalebnosti neznámých jazyků, drone music a bubnování se zrcadlí dávné tradice. Mnoho z nich otvírá univerzální témata o komunikaci člověka s přírodou a vesmírem. Wardruna hraje také na historické hudební nástroje jako je kraviklyra, tagelharpa nebo kozí rohy.
WARDRUNA NA SPARKSHOPU
Tento neofolkový projekt svou unikátní tvorbou a vystupováním vzbuzuje u fanoušků dlouhodobě obrovský zájem. V České republice nehrají Norové poprvé, své samostatné koncerty konané v pražské Lucerně a dva v divadle Hybernia bleskově vyprodali.

Poslední album Kvitravn se dočkalo velkého úspěchu jak u kritiků, tak u fanoušků. Wardruna na něj navazuje letním turné po výjimečných místech Evropy, v rámci kterého skupina zahraje ve středu 2. srpna roku 2023 pod širým nebem v amfiteátru v Lokti. Tento unikátní prostor u řeky se totiž pyšní přímým výhledem na místní středověký hrad, což jistě dodá tomuto vystoupení na patřičné atmosféře.

Nový Spark
venku od 2. dubna
Kalendář akcí
26.04. MIDNIGHT, CYCLONE, HIGH COMMAND
26.04. PROTHEUS, KOMUNÁL
27.04. PROTHEUS, KOMUNÁL
28.04. GLENN HUGHES
30.04. PROTHEUS, KOMUNÁL
01.05. MARDUK, ORIGIN, DOODSWENS
03.05. PROTHEUS, KOMUNÁL
04.05. PROTHEUS, KOMUNÁL
10.05. VENDED
11.05. RAMMSTEIN
A co FAKKER!?
logo
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Souhlasím Další informace