Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Zhrzená Shakira a Miley Cyrus si vyřizují křivdy s expartnery v písních: Promiň, zlato, vzkazují

Shakira a Miley Cyrus: S expartnery si to vyřizují přes hudební videoklipy
Zdroj: Profimedia
+ Další 2 fotografie
Rozchod

Hudební scéna zažívá nové trendy. Zpěvačky Shakira (45) a Miley Cyrus (30) představily nové videoklipy, kterými reagují na rozchod se svými partnery. O novém způsobu vyjádření emocí informoval zahraniční magazín People.com.

Kolumbijská zpěvačka Shakira (45) a americká hudebnice Miley Cyrus (30) zvolily netradiční způsob reakce na rozchod se svými partnery. Shakira se rozhodla vrhnout stín na bývalého přítele fotbalistu Gerarda Pique (35) v textu své písně. Nový song nazvala "Jsem pro tebe příliš dobrá".

Podle informací magazínu People.com píseň obsahuje konkrétní informace o jejich rozchodu i o současné přítelkyni Gerarda. "Promiň, zlato, měla jsem tě před chvílí vyhodit. Vlčice jako já není pro nováčky, vlčice jako já není pro kluky jako ty," zpívá kráska s kolumbijskými kořeny.

Detailní popis vztahu

Shakira se pak pouští do ještě konkrétnějších podrobností o jejich rozchodu. "Nechal jsi mi moji tchyni jako sousedku. Média u mých dveří a zadlužení u vlády," zpívá hudebnice a zdá se, že zmiňuje Piqueho probíhající soudní proces s daňovými podvody ve Španělsku. "Myslel sis, že jsi mi ublížil, ale posílil jsi mě. Ženy už nepláčou, vydělávají," pokračuje text. ​Poté se pustila i do fotbalistovy současné přítelkyně Marti, kterou nazvala domnělou náhradou.

Rozchod s Piquem proběhl již v loňském roce a pro Shakiru to byla velká rána. „Není pro mě vůbec lehké o tom mluvit. Zvlášť když je to takto poprvé, co o tom mluvím v nějakém rozhovoru pro média,“ svěřila se zpěvačka novinářce Lulu Garciové-Navarrové, která ji vyzpovídala pro magazín Elle. Shakira s fotbalistou žila 11 let.

Miley Cyrus a nový singl "Flowers"
Americká zpěvačka Miley Cyrus vydala také nový singl. V něm přemítá o minulém vztahu a potvrzuje, že všechno, co pro ni její bývalý partner udělal, může udělat i ona sama. "Nechtěla jsem tě opustit, nechtěla jsem lhát, začala jsem plakat, ale pak si vzpomněla, že si mohu koupit květiny," zpívá v pozitivní, hymnické skladbě.

Po vydání písně začali fanoušci na sociálních sítích rychle porovnávat její texty s konkrétními okamžiky v desetiletém vztahu Miley s Liamem Hemsworthem, informoval magazín People.com. Nový song Cyrus vydala přesně v den narozenin svého exmanžela, což není náhoda. Na Instagramu pak zveřejnila video.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy