Hlavní obsah
Článek

Australská zpěvačka Kylie Minogue (55) je po pěti letech opět single. Podle zdroje blízkého páru za rozpadem vztahu s kreativním ředitelem britského vydání magazínu GQ Paulem Solomonsem stála vzdálenost.

Kylie se po více než dekádě života ve Velké Británii vrátila do své domoviny na východním předměstí Melbourne, zatímco její velšský přítel zůstal v Londýně. Pár tak dělila obrovská vzdálenost a i let trval jedenáct hodin.

„Kylie a Paul se opravdu snažili, aby to fungovalo, ale vzdálenost mezi nimi se nakonec ukázala jako zabiják. Kylie původně chtěla rozchod utajit, protože nechtěla, aby se zase řešilo, jak má zlomené srdce,“ prozradil zdroj z okolí páru pro The Sun s tím, že vše proběhlo v přátelském duchu.

Jen málokterá zpěvačka má za sebou tak úspěšnou a dlouhou kariéru, jako právě Kylie, ale s láskou je to už o poznání horší. Popová diva má za sebou několik dlouholetých vztahů, z nichž ani jeden nevedl k manželství či založení rodiny. V minulosti tvořila pár s Jasonem Donovanem, Olivierem Martinezem či předčasně zesnulým Michaelem Hutchencem ze skupiny INXS.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám