Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Zpěvák Richard Müller se rozloučil s fanoušky: Poslal dojemný vzkaz z nemocnice

Slovenský zpěvák Richard Müller je v nemocnici.
Zdroj: Se souhlasem R. Müller
+ Další 3 fotografie
Zdravotní stav

Zpěvák Richard Müller (61) si určitě rok 2023 představoval jinak. V lednu informoval o svém špatném zdravotním stavu, kvůli němuž musel přeložit plánované koncerty. Nyní fanoušky na Facebooku informoval z nemocničního lůžka, že se s nimi na šest týdnů loučí. Musí se totiž zotavit po prodělané operaci.

„Tak jsem se na vás těšil a takhle to dopadlo. Nejméně 6 týdnů se neuvidíme. Přeji hodně štěstí, protože to je nejdůležitější. A já děkuji MUDr. Almasi a celému týmu nemocnice v Dunajské Stredě za skvělou péči,“ napsal na svůj Facebook slovenský zpěvák Richard Müller, kterého trápí problém s nohou.

Původně se zdálo, že se vše zvládne ambulantně a s berlemi, po dvou týdnech léčby ale musel jít Richard na operaci. Vše naštěstí dobře dopadlo a on se nyní může zotavovat. Müller tak musel i přesunout své plánované koncerty, které se nakonec uskuteční v dubnu tohoto roku.

Zatočila se mi hlava, řekl Müller

Redaktorovi webu eXtra.cz v lednu tohoto roku exkluzivně přiblížil, co se mu vlastně stalo. „Zatočila se mi hlava a spadl jsem. Bohužel. Nedá se nic dělat. Už to je lepší,“ nechal se slyšet.

Kromě současných zdravotních obtíží je jinak Müller stále činorodý. Loni v říjnu vydal album Čierna labuť biela vrana, na kterém spolupracoval mimo jiné s Ondřejem Gregorem Brzobohatým.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy