Právě vysíláme

Majk Spirit a Tina spojili síly. Bude z písně Peace hit?

10. února 2023 15:34
Majk Spirit a Tina spojili síly. Bude z písně Peace hit?

Majk Spirit zveřejnil „retro vibe“ videoklip ke skladbě Peace, kterou nahrál ve spolupráci s Tinou. Inspiroval se filmem Invalida, který natočil jeho bratr. Právě záběry z něj se ve vizuálu střídají s pohledy na zpěváky v nahrávacím studiu.

Singl Peace nahráli Majk Spirit a Tina k filmu Invalida, který je počinem rapperova bratra Tomáše Dušičky. „Jsem na bratrův úspěch moc hrdý. Vím, že jde jenom o začátek jeho velké filmové cesty. Tomáš je nejkreativnější člověk, kterého znám,“ uvedl hudebník. „Film jsem měl možnost vidět už minulý rok, a to ještě předtím, než byl dokončený. Je to nejvtipnější slovenský film, jaký znám. Zároveň má originální a cool story,“ dodal Majk Spirit, který si ve filmu také zahrál.

„Když jsem dokončil svoje části, bylo mi jasné, že skladba potřebuje ženský zpěv v refrénu pro zjemnění atmosféry. První mě napadla Tina, a protože se jí song hned zalíbil, nebylo už co řešit. Nahrála krásný refrén, který pro ni napsal Adiss. Mám pocit, že song Peace výborně zraje, a jak řekla i Tina: ‚Pokaždé, když ho znovu slyším, mě baví zase o něco víc.‘ A to ještě neviděla film Invalida. Myslím, že ten song se dá procítit v plné míře až poté, co uvidíte film,“ láká na snímek rapper.

Slovenský film režiséra Jonáše Karáska je zasazený do doby divokých 90. let, kdy frčely šusťákovky a fialová saka drobných podvodníčků. Zároveň tak Majk Spirit upozorňuje na svoje letošní hudební plány, mezi kterými je na prvním místě vydáním nové, v pořadí už šesté, studiové desky.

 

Články, které by tě mohly zajímat