Právě vysíláme

ATMO Music a Sebastian vydali taneční pecku C’est La Vie

6. února 2023 8:10
ATMO Music a Sebastian vydali taneční pecku C’est La Vie

Po singlech Polety, Vesmírná a Stačí jen málo představují ATMO Music a Sebastian další společnou skladbu. Je jí píseň C’est La Vie, která ačkoliv sází na temnější polohu, zaujme tanečním beatem.

Skupina ATMO Music přichází s další singlovou novinkou. Ve skladbě C’est La Vie sází na temnější polohu a taneční beat. V refrénu ji doprovází zpěvák Sebastian, který na začátku roku zaujal tvrdším songem Nezapomínám s rapperem Marpem.

Aktuálně prožívám velmi šťastné období,“ přiznává vokalista a hlavní skladatel Beef, jenž před několika dny na sociálních sítích sdílel radostnou zprávu ze svého soukromí. S přítelkyní očekávají rodinu. „Je to nepopsatelný pocit, budeme tři!“ pochlubil se.

O produkci C’est La Vie se postaral Enthic. „Základ skladby jsme natočili vloni během krátké studiové session. Pracovali jsme na Sebastianově písničce a protože nám zbyl nějaký čas, pokračovali jsme v nahrávání. Nejlepší věci někdy prostě vzniknou úplně náhodou…,“ usmívá se Beef.Letos se toho nebojím a chci zkoušet vícero stylů,“ dodává Sebastian.

Články, které by tě mohly zajímat